Parkeringsvakt jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Parkeringsvakt i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Parkeringsvakt till Jönköping

Parkeringsvakt
Läs mer Mar 21
Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan.

Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete?

Vi söker nu Parkeringsvakter till våra kontor i Jönköping

Om rollen
Som parkeringsvakt hos oss har du en viktig funktion och erbjuds ett omväxlande och roligt arbete med stor frihet under eget ansvar. Arbetet innebär parkeringsövervakning inom tilldelat område (tomtmark). Genom din närvaro ute på fältet med bevakningsbil och till fots ger du den service och hjälp som behövs för att parkeringsreglerna ska följas och tillsammans hjälps vi åt att säkerställa hög trivsel och god framkomlighet. Arbetet erbjuder mycket variation, stor frihet och ett viktigt ansvar.

Du kommer till exempel att:

- Bevaka ditt arbetsområde med bil och till fots.
- Kontrollera att parkeringsregler följs.
- Säkerställa att korrekt och tydlig skyltning finns inom området.
- Utfärda kontrollavgifter vid behov.
- Hjälpa våra kunder på plats med parkeringsrelaterade frågor.
- Hjälpa våra kunder på plats med frågor gällande våra digitala tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tiderna varierar efter schema och natt- och helgarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och våra parkeringsvakter utgår från vårt kontor i Jönköping.

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att tillhöra ett starkt och sammansvetsat team som arbetar mot samma mål, att alltid ligga steget före och bidra till samhället. Arbetsplatsen präglas av personligt engagemang, gemenskap och vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet, vi har även väldigt roligt tillsammans.

Vi erbjuder en trygg anställning genom kollektivavtal ”Bevaknings och säkerhetsavtalet” som reglerar och säkerställer anställningsvillkor som lön, pension, försäkringar, semester med övrigt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och lunch/rikskort.

Utbildning

Alla våra parkeringsvakter genomgår både grund- och vidareutbildningar inom de lagar och regler som gäller för parkering och skyltning (inom tomtmark). Utbildningarna säkerställer auktoriserad kompetens för tjänsten.

Om dig
För att passa för tjänsten har du en positiv attityd, social förmåga och agerar omdömesfullt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer, att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Krav för tjänsten:

- Innehar B-körkort
- Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
- Gymnasiekompetens
- Tidigare erfarenhet från ett serviceyrke


Meriterande:

- Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
- Tidigare erfarenhet inom bevakning


Vid utvärdering av sökande till tjänsten ser vi alltid över personlig lämplighet sett till krav, personliga egenskaper, meriter och referenter. Innan anställning begärs ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-04-17
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se (http://www.aimopark.se/)

Har du frågor om tjänsten kontakta Områdesansvarig Mikael Larsson, Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Aimo Park kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Vi är Nordens ledande parkeringsbolag och har idag cirka 800 anställda. Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.? Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Vi vill berika våra kunders vardag genom smart parkering och mobilitetslösningar där vi är övertygade om att allt ska ledas av innovation. Hur kommer framtidens smarta städer att se ut med självkörande bilar, en anpassning efter fler elbilar i städerna är några av de frågor som väntar. Vi vill vara med och svara på dessa frågor och bidra till ett samhälle där människan alltid kommer först. Det genom att bevisa att saker som trafiksäkerhet och "sharing economy" kommer att gynna inte bara dagens människor utan även kommande generationer.

Ansök nu

Parkeringsövervakare

Parkeringsvakt
Läs mer Feb 13
GPS, parkering

Vill du ha ett fritt arbete där du är med och skapar en trafiksäker och framkomlig miljö för invånarna i Jönköpings kommun? Är du dessutom en person som är serviceinriktad och uppskattar ordning och reda?

Sök jobb som parkeringsövervakare när vi nu utökar vår verksamhet med fyra nya tjänster.

Ditt nya jobb
Som parkeringsövervakare bidrar du till en högre tillgänglighet, god framkomlighet och en säkrare trafikmiljö i vår kommun.

Arbetet, som är en myndighetsutövning, handlar huvudsakligen om att patrullera och kontrollera att bestämmelser om parkering följs samt att beivra felaktiga parkeringar. Genom att synas och vara tillgänglig för allmänheten sker också ett viktigt förebyggande arbete. I myndighetsutövningen kan också arbete med fordonsflytt, främst i fråga av elsparkcyklar, bli aktuellt.

Parkeringsövervakaren är genom sin uniformering en förlängning av Jönköpings kommun, en ambassadör, som förväntas leverera en hög servicenivå i mötet med parkörer. Det är en komplex uppgift som ställer krav på lokalkännedom, självkänsla, kommunikativ förmåga och konflikthanteringsförmåga.

Det här är ett arbete för dig som tycker om att ha ett fritt arbete med mycket eget ansvar och som vill tillhöra en grupp med mycket god sammanhållning. Vi är också stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare ett aktivt, prioriterat arbetsmiljöarbete.

I jobbet ingår arbete på tidiga morgnar, kvällar samt helger i begränsad utsträckning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:

• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

I introduktionen ingår en två veckor lång utbildning på annan ort, utbildningen är normalt normalt sett planerad med en vecka på annan ort följt av två veckors praktik i verksamheten för att sedan avslutas med en ytterligare vecka på annan ort.

Generellt sett genomförs utbildningen efter ungefär 6 månader.

Din kompetens
För tjänsten som parkeringsövervakare krävs att du har en avslutad utbildning på gymnasienivå. Vi vill också att du har minst fem års arbetslivserfarenhet, gärna som parkeringsövervakare eller från andra serviceyrken som bedöms som relevanta. Det är också meriterande om du har en god lokalkännedom inom Jönköpings kommun.

För att passa för jobbet behöver du vara serviceinriktad, lugn och tillmötesgående. Du tar ansvar för de arbetsuppgifter som ingår i din yrkesroll och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du uppskattar kontakten med människor och kan hantera situationer som uppstår på ett konstruktivt sätt.

Du har en mycket god förmåga att hantera det svenska språket både i tal och i skrift och du har även goda kunskaper i att kommunicera på engelska. För tjänsten krävs också att du har ett B-körkort utan anmärkningar.

Då man som parkeringsövervakare främst patrullerar till fots behöver du vara i god fysisk kondition.

Välkommen till oss!
Som parkeringsövervakare är du en del av Jönköpings kommuns Tekniska kontor och tillhör verksamheten Parkering, Gata Park Skog (GPS) som ansvarar för drift, underhåll och nyanläggning av kommunens gator, park- och grönområden samt torg. Verksamheten GPS består idag av ca 100 medarbetare med olika professioner. Läs mer om Tekniska kontoret här (https://jonkoping.powerinit.com/Modules/Recruitments/här https:/www.jonkoping.se/kommunpolitik/kommunensorganisation/forvaltningar/tekniskakontoret.4.74fef9ab15548f0b8002388.html) och vad vi erbjuder dig här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Bra att veta!
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster med start enligt överenskommelse. För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga betyg på adekvat utbildning och tjänstgöringsintyg i din ansökan. Fundera även över två referenser om du blir kallad på intervju.

Intervjuer beräknas genomföras under vecka 10 och 11.

Upplysningar

Anders Holt-Busk
Verksamhetschef
036-102512
anders.holt-busk@jonkoping.se

Per Olsson
Enhetschef, parkeringsövervakning
036-105656
per.olsson1@jonkoping.se

Carina Gardewall
Facklig företrädare kommunal
036-10 51 00
carina.gardevall@jonkoping.se

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som parkeringsövervakare senast den 5 mars!


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Parkeringsvakt till Aimo Park i Jönköping

Parkeringsvakt
Läs mer Jul 13
Om Aimo park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor?

Då kan du vara den parkeringsvakt vi söker till vår grupp i Jönköping.

Att vara en del av Aimo Park handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Om tjänsten

Som parkeringsvakt hos oss har du ett fritt arbete med ett viktigt ansvar. Dina arbetsdagar består av att utföra parkeringsövervakning och se till att parkeringsreglerna efterlevs.

Du arbetar även med att självständigt planera ditt körschema för tilldelat bevakningsområde. Körschemat utgår från verksamhetens behov och utifrån dina arbetstider vilka är

Arbetet innebär också att proaktivt hjälpa våra kunder i frågor om parkeringsregler och hur man använder våra digitala tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer att tillhöra Öst/Syd och utgå ifrån Jönköping. Arbetspassen är varierande mellan kl. 06:00 – 00:00

Vi erbjuder

Som medarbetare på Aimo Park kommer du att ingå i ett team med fantastisk sammanhållning och få jobba tillsammans med kunniga kollegor. Det är ett fritt och omväxlande arbete för dig som gillar att ta ansvar. Vidare är det ett aktivt jobb som passar för den som gillar att röra på sig. Aimo Park tillämpar kollektivavtal och har friskvårdsbidrag.

Aimo Park tillämpar kollektivavtal och har friskvårdsbidrag.

Vem är du vi söker?

För att passa in i vårt team har du en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt är duktig på att kommunicera med andra människor.

För att trivas hos oss tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Bra på att förklara och lyssna
• Noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Klarar av att vara bestämd och saklig
• En god representant för Aimo Park

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke. Har du arbetat som parkeringsvakt innan och kan regelverket är det mycket meriterande, Krav är att du har körkort B. Vidare ska du ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Då bilkörning är en stor del av tjänsten är även fortkörningsböter och andra trafikförseelser av vikt att det inte förekommer.

Vill du bli en av oss?

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 2022-09-01. Nu är det semestertider varför vår återkoppling till dig kan dröja något och komma under v. 32. Trots det kan intervjuer ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du eventuella frågor om tjänsten? Kontakta Mikael Larsson, Operativ chef region Öst/Syd.
Direkt 010-6017204
Mobil 072-1768312
mikael.larsson@aimopark.se

Ansök nu

Parkeringsvakt Jönköping

Parkeringsvakt
Läs mer Jun 1
Vi söker dig som vill hjälpa till med att se till att våra kunders parkeringar har hög kvalitet och blir en väl fungerande resurs. APCOA är idag ett av Sveriges ledande parkeringsföretag med många uppdrag och erkänt framgångsrika i att vara en del i branschen utveckling. Vi expanderar  och söker parkeringsvakter i Jönköping. Du får en grundlig utbildning som är både teoretisk och praktisk.

Du är trygg, har en positiv grundattityd, är en noggrann person och du har en social förmåga som gör att du är duktig på att kommunicera med och lyssna på människor du möter i olika situationer. Du har en god förmåga att planera.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.


APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Vi är ca 500 medarbetare och närmare 1 400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige. APCOA Parking Sverige AB tillhör APCOA Parking Holdings GmbH, Europas största parkeringskoncern med 4 500 anställda.

Ansök nu

Parkeringsvakt, vid behov i Jönköping

Parkeringsvakt
Läs mer Dec 6
We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor?

Vi söker nu en Parkeringsvakt, vid behov till bevakningsgruppen i Jönköping.

Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Vi ser gärna att du är proaktiv att hjälpa till när våra kunder som kan ha frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Du har ett fritt arbete under ansvar men det ställer också krav på en ödmjukhet inför uppdraget.

För att trivas hos oss tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Kunna förklara och lyssna
• Vara noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Vara bestämd och saklig
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Vara en god representant för Aimo Park
• Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av serviceyrken. Krav är att du har körkort B.
• Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister

Om tjänsten

Tjänsten är en behovsanställning och tiderna kommer att variera mellan dag, kväll och helg. Passar perfekt för dig som exempelvis studerar. Vi vill att du ska kunna jobba minst två pass i veckan men gärna mer.

Vill du bli en av oss?

Som medarbetare på Aimo Park kommer du att ingå i ett team med fantastisk sammanhållning och få jobba tillsammans med kunniga kollegor. Det är ett fritt och omväxlande arbete för dig som gillar att ta ansvar. Vidare är det ett aktivt jobb som passar för den som gillar att röra på sig. Aimo Park tillämpar kollektivavtal.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 2021-12-22 och vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du eventuella frågor om tjänsten kontakta områdesansvarig beatrice.nestlen@aimopark.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Parkeringsvakt med Servicekänsla!

Parkeringsvakt
Läs mer Sep 6
APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Vi är ca 500 medarbetare och närmare 1 400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige. APCOA Parking Sverige AB tillhör APCOA Parking Holdings GmbH, Europas största parkeringskoncern med 4 500 anställda. du kan läsa mer om oss på www.apcoa.se


Vi söker dig som vill hjälpa till med att se till att våra kunders parkeringar har hög kvalitet och blir en väl fungerande resurs. APCOA är idag ett av Sveriges ledande parkeringsföretag med många uppdrag och erkänt framgångsrika i att vara en del i branschens utveckling.
Vi expanderar och söker en parkeringsvakt som ska ansvara för vår verksamhet i Småland. Tillgång till egen bil krävs. Reseersättning utgår. Du utgår från hemmet.
Du är trygg, har en positiv grundattityd, är en noggrann person och du har en social förmåga som gör att du är duktig på att kommunicera med och lyssna på människor du möter i olika situationer. Du har en god förmåga att planera.
Vi ser att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Körkort i minst två (2) år och god körvana är ett krav då bilkörning är en stor del av arbetet. Tillgång till egen bil krävs. Reseersättning utgår.
Grundlig teoretisk och praktisk utbildning sker internt.
Rekrytering kommer att ske löpande.
Skicka din ansökan till jobbansokan@apcoa.se


#jobbjustnu

Ansök nu

Parkeringsvakt Jönköping 100%

Parkeringsvakt
Läs mer Aug 16
Om Aimo Park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor?

Vi söker nu en Parkeringsvakt till bevakningsgruppen i Jönköping. Tjänsten är heltid

Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Mer om våra planer för framtiden kan du läsa på www.aimopark.se

Jönköpings kontoret består just nu av 4 parkeringsvakter. Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Vi ser gärna att du är proaktiv att hjälpa till när våra kunder som kan ha frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Du har ett fritt arbete under ansvar men det ställer också krav på en ödmjukhet inför uppdraget. Aimo Park tillämpar kollektivavtal och har friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke. Har du arbetat som parkeringsvakt innan och kan regelverket är det mycket meriterande, Krav är att du har körkort B. Vidare ska du ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Du ska kunna arbeta alla dagar. Morgon, kväll, natt och helg. Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning på heltid.

För att trivas tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Kunna förklara och lyssna
• Vara noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Vara bestämd och saklig
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Vara en god representant för Aimo Park

Ansökan

Ansökan gör du via www.aimopark.se

Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Då bilkörning är en stor del av tjänsten är även fortkörningsböter och andra trafikförseelser av vikt att det inte förekommer.

Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss till handa senast den 2021-09-05. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Beatrice Nestlén på beatrice.nestlen@aimopark.se.

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister

Vi sköter denna rekrytering själva och vill inte ha erbjudande från rekryteringsbolag med flera.

Ansök nu

Ambitiös medarbetare som vill ha lite extra klirr i kassan!

Parkeringsvakt
Läs mer Jun 17
Är du student och ute efter ett arbete som kan dryga ut studentkassan? I så fall har vi jobbet för dig! Just nu söker vi efter en parkeringsvakt på behov som kommer arbeta några timmar per månad.
Vi på P-tjänst söker nu en ny parkeringsvakt till ett bevakningsområde i Jönköping. Vi ser att du är en självgående person med mycket driv som föredrar att arbeta självständigt. Du är initiativrik och kommer gärna med förslag för att driva verksamheten framåt. Att lyckas hålla ett högt servicetänk i samband med din effektivitet är vad som gör dig till en fantastisk medarbetare! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av parkeringsövervakning på tomtmark.


Vem är du?
Vi söker dig som har:
God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
Gymnasiekompetens
Inga anmärkningar i belastningsregistret
En ordnad ekonomi

Meriterande:
Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
Tidigare erfarenhet från bevakningsbranschen
Behärskar ytterligare ett eller flera språk
B-körkort

Som person bör du vara noggrann, ansvarstagande, serviceinriktad och flexibel.


Vad kan vi erbjuda dig?
En gemenskap hos ett familjeföretag i stark medvind. Vi värdesätter den öppna dialogen och är därav måna om att alltid ha låga trösklar och högt i tak. Vi anser att ett bra lagarbete bygger på ömsesidig respekt och insikten om varje medarbetares betydelse för en framgångsrik framtid.


Tjänstgöringsgrad - Behov. Tjänsten omfattar cirka 1-2h/vecka.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Ansök nu

Är du en ambitiös student som vill ha lite extra klirr i kassan!

Parkeringsvakt
Läs mer Mar 31
Är du student och ute efter ett arbete som kan dryga ut studentkassan? I så fall har vi jobbet för dig! Just nu söker vi efter en parkeringsvakt på behov som kommer arbeta några timmar per månad.
Vi på P-tjänst söker nu en ny parkeringsvakt till ett bevakningsområde i Jönköping. Vi ser att du är en självgående person med mycket driv som föredrar att arbeta självständigt. Du är initiativrik och kommer gärna med förslag för att driva verksamheten framåt. Att lyckas hålla ett högt servicetänk i samband med din effektivitet är vad som gör dig till en fantastisk medarbetare! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av parkeringsövervakning på tomtmark.


Vem är du?
Vi söker dig som har:
God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
Gymnasiekompetens
Inga anmärkningar i belastningsregistret
En ordnad ekonomi

Meriterande:
Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
Tidigare erfarenhet från bevakningsbranschen
Behärskar ytterligare ett eller flera språk
B-körkort

Som person bör du vara noggrann, ansvarstagande, serviceinriktad och flexibel.


Vad kan vi erbjuda dig?
En gemenskap hos ett familjeföretag i stark medvind. Vi värdesätter den öppna dialogen och är därav måna om att alltid ha låga trösklar och högt i tak. Vi anser att ett bra lagarbete bygger på ömsesidig respekt och insikten om varje medarbetares betydelse för en framgångsrik framtid.


Tjänstgöringsgrad - Behov.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Ansök nu

Parkeringsvakt, vid behov till bevakningsgruppen i Jönköping

Parkeringsvakt
Läs mer Mar 9
Om Aimo park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor?

Vi söker nu en Parkeringsvakt, vid behov till bevakningsgruppen i Jönköping.

Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Vi ser gärna att du är proaktiv med att hjälpa till när våra kunder exempelvis har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Du har ett fritt arbete under ansvar men det ställer också krav på en ödmjukhet inför uppdraget

För att trivas hos oss tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Kunna förklara och lyssna
• Vara noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Vara bestämd och saklig
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Vara en god representant för Aimo Park

Vi söker dig som har erfarenhet tidigare från serviceyrke. Krav är att du har körkort B. Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du att du arbetar vid behov, dag, kväll och helg under vår och höst. Med möjlighet att arbeta mycket under sommaren.

Vill du bli en av oss?
Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 2021-03-19 och vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ansökan och mer information hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du eventuella frågor om tjänsten kontakta Områdesansvarig Beatrice Nestlèn beatrice.nestlen@aimopark.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Parkeringsvakt Jönköping - deltid

Parkeringsvakt
Läs mer Sep 16
Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor?

Just nu letar vi efter förstärkning till bevakningsgruppen i Jönköping.

Aimo Park Sweden AB är marknadsledande i Sverige och har cirka 300 000 parkeringsplatser över hela landet. Vi är 500 anställda i Sverige och strävar efter att bli det mest innovativa parkeringsbolaget.

Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis är en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Vi söker dig som utefter behov vill arbeta som parkeringsvakt. Denna anställning passar bäst för dig som studerar eller har ett annat deltidsjobb.

I tjänsten som parkeringsvakt bevakar du angivet område i vilket du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du hjälper våra kunder när de har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Ditt arbete innebär att du bemöter våra kunder med ödmjukhet och service.

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med människor.

För att trivas tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Kan förklara och lyssna
• Noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Bestämd och saklig

Du innehar goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Du är en god representant för Aimo Park. Du har körkort B samt tidigare arbetslivserfarenhet av serviceyrke.

Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Parkeringsövervakare

Parkeringsvakt
Läs mer Maj 31
Gatu o Park/Parkering

Arbetsuppgifter
Parkeringsövervakning inom Jönköpings kommun.
Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att det är en god efterlevnad av parkeringsregler inom Jönköpings Kommun.
Arbetet innefattar även kvälls- och helgtjänstgöring.

Kompetenskrav
I arbetet krävs god social kompetens och en känsla för service då större delen av arbetstiden handlar om möten med människor. Du är en duktig lagspelare som aktivt arbetar för ökat samarbete i en grupp. Du har en hög ambitionsnivå och utstrålar en positiv energi. Du har god hälsa. God lokalkännedom liksom flerspråkighet kan vara meriterande.

Utbildning i parkeringsövervakning sker på arbetstid. Den teoretiska delen av utbildningen sker under två veckor på annan ort.
Körkort B är ett krav.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:

• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Per Olsson, Produktionsledare parkeringsövervakning 036 - 10 56 56
Anders Holt-Busk, Verksamhetschef Parkering 036- 10 25 12
Kommunal, Carina Gardewall 036 - 10 51 00

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Parkeringsvakt Jönköping - deltid

Parkeringsvakt
Läs mer Mar 5
Vi söker flera parkeringsvakter till Jönköping för behovsanställning

Som parkeringsvakt bevakar vi våra uppdragsgivares parkeringsplatser och anläggningar, ett rörligt arbete som också tidvis kan vara tufft.

Våra krav är att du är:

• Pedagogisk, kan förklara och lyssna
• Organiserad och effektiv
• Noggrann
• Självständig men också kan jobba i grupp
• Van att möta människor i olika situationer
• Bestämd och saklig
• Har goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt
• Kunna vara en god representant för Q-Park
• Har körkort B

Du måste tycka om att vara utomhus i alla väder, men att även vilja tillbringa en stor del av din arbetstid i våra bilar.

Vi begär alltid ett utdrag från Polisens belastningsregister så ett krav är att du är ostraffad.

Detta är en behovsanställning och arbetstiderna varierar under veckans alla sju dagar. Under sommarmånaderna juni till augusti vill vi att du kan jobba heltid. Denna tjänst passar bäst för dig som idag studerar eller har ett annat deltidsjobb. Vi kommer inte att gå vidare med dig som söker heltid.

Om du uppfyller kraven ovan så är du välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.q-park.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan. 

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Parkeringsövervakare

Parkeringsvakt
Läs mer Sep 13
Avd. Gatu & Park/Parkering

Arbetsuppgifter
Parkeringsövervakning inom Jönköpings kommun.
Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att det är en god efterlevnad av parkeringsregler inom Jönköpings Kommun.
Arbetet innefattar även kvälls- och helgtjänstgöring.

Kompetenskrav
I arbetet krävs god social kompetens och en känsla för service då större delen av arbetstiden handlar om möten med människor. Du är en duktig lagspelare som aktivt arbetar för ökat samarbete i en grupp. Du har en hög ambitionsnivå och utstrålar en positiv energi. Du har god hälsa. God lokalkännedom liksom flerspråkighet kan vara meriterande.

Utbildning i parkeringsövervakning sker på arbetstid. Den teoretiska delen av utbildningen sker under två veckor på annan ort.
Körkort B är ett krav.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Reimer Selero, Parkering 036- 10 26 33

Kommunal, Carina Gardewall 036 - 10 51 00


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu