Sjukhusstädare jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Sjukhusstädare i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Servicepersonal med inriktning måltidshantering

Sjukhusstädare
Läs mer Sep 8
Närservice Jönköping

Är du serviceinriktad och trivs med ett aktivt och varierande arbete? Nu har du möjlighet att söka en ledig tjänst inom måltidshantering hos oss på Närservice i Jönköping!

Vi söker Servicepersonal med inriktning måltidshantering
Vi söker dig som vill arbeta praktiskt med ett meningsfullt arbete inom måltidshantering och städ på en arbetsplats som värdesätter god kvalité och ett gott samarbete. Har du erfarenhet från arbete i kök eller med städ, eller har livsmedelsutbildning, är det en fördel men det är inget krav för tjänsten. Vi ser gärna att du har god vana av att arbeta med kunder och service.

För det här jobbet behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Då vi använder datorn som arbetsredskap, bland annat för att göra beställningar, behöver du ha grundläggande datakunskaper. Du behöver även ha god fysik då en del tyngre arbetsmoment ingår i arbetet

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider på både vardagar och helger förekommer. I huvudsak arbetar du med arbetstider kl. 06.15-16.00 och kl. 09.00-19.00 på vardagar, samt arbetspass förlagda var tredje helg. För att arbeta inom Närservice ska du ha fyllt 18 år.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett omväxlande och flexibelt arbete där du får ta eget ansvar och lägga upp ditt arbete självständigt. Som servicepersonal hos oss gör du ett meningsfullt jobb och får bidra till patienttrivsel på sjukhuset och till de måltider som är en viktig del i patienters tillfrisknande.

När du är ny hos oss är vi måna om att du ska få en bra introduktion och komma in i jobbet på bästa sätt. Du blir väl omhändertagen och får en god upplärning, men också möjlighet att snabbt ta eget ansvar i arbetet och växa in i rollen.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
I den här tjänsten får du arbeta med måltidshantering vilket innebär tillberedning och servering av frukost till patienter och servering av lunch, fika och kvällsmat. Du hanterar disk och beställer mat och specerivaror. Arbetet innebär också sjukhusstäd i form av allmänna ytor, toaletter och trapphus på sjukhuset. Arbete vid dator är dagligt förekommande.

För att du ska trivas hos oss
Det här arbetet passar dig som har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder. Att vara serviceinriktad i ditt arbete är en självklarhet för dig. Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är självgående och arbetsam. För oss är det viktigt att du är noggrann och håller en hög kvalité i ditt arbete. Du är lojal och har en flexibel och positiv inställning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och din motivation för arbetet liksom att du har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker i jobb. Du behöver ha förståelse för de basala hygienriktlinjerna och arbeta utefter dessa.

Att vara medarbetare inom Region Jönköpings Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Fredrik Högberg, mail fredrik.hogberg@rjl.se, telefon 010-241 09 70.

Sista ansökningsdag är den 1 oktober 2023. Intervjuer kan komma att ske löpande, men i huvudsak under oktober.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Närservice inom Region Jönköpings län är en viktig del i kedjan för en god och säker vård. Vi har en verksamhetsidé som sätter kunden i fokus och erbjuder vården och övriga verksamheter inom Region Jönköpings län daglig städning, vaktmästeri och vi utför många olika vårdnära servicetjänster (VNS) – ett uppskattat arbetssätt både för oss och våra kunder. Att rengöra och bädda patientsängar, transportera patienter inom sjukhusen, beställa och packa upp textilier och förråd, måltidshantering i avdelningskök och slutstädning vid patienters hemgång är delar av VNS.

Vi är ca 430 medarbetare som utgår från Höglandssjukhuset, Länssjukhuset Ryhov och Värnamo sjukhus och servar verksamheter inom hela Region Jönköpings län. Inom Närservice är vi måna om att ge våra medarbetare, med alla sina erfarenheter och olikheter, chansen till att vara med och påverka.

Läsa gärna mer om Närservice som arbetsplats: Närservice som arbetsplats, Region Jönköpings län (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/verksamhetsstod-och-service-som-arbetsplats/narservice/)

Ansök nu

Sommarjobb, servicepersonal inom städ/VNS

Sjukhusstädare
Läs mer Jan 19
Närservice Jönköping

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg i livet. Det börjar med ett sommarjobb!

Är du serviceinriktad, arbetsam och vill ha ett viktigt och meningsfullt sommarjobb som kan ge goda möjligheter till fortsatt extrajobb? Då har vi sommarjobbet för dig! Välkommen till oss inom Närservice!

Vi söker
Till sommaren söker vi flera engagerade medarbetare som vill arbeta som servicepersonal tillsammans med oss inom Närservice i Jönköping. Vi söker dig som vill arbeta med städ och service på en arbetsplats som värdesätter en god kvalité och ett nära samarbete. Har du utbildning inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete är det en fördel, men det är inget krav. För det här jobbet behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För dig som studerar till exempelvis vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet och har fyllt 18 år i sommar, eller som är i början av din högskoleutbildning till ett vårdyrke, kan detta vara ett ytterligt tillfälle att få värdefull erfarenhet av arbete i vårdmiljö och av Region Jönköpings län som arbetsgivare.

Inför sommaren 2023 anställer vi flera semestervikarier och tjänsterna avser tidsbegränsade uppdrag under semesterperioden v. 25-33 med eventuell möjlighet till förlängning efter sommaren. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja jobba på timmar redan innan sommaren.

Du får arbetstider enligt schema som kan förläggas vardag och helg, från tidig morgon till kväll. För att arbeta i Närservice behöver du fyllt 18 år.

Vi erbjuder dig
Som servicepersonal gör du ett meningsfullt jobb då du är en viktig del i kedjan för god och säker vård för invånare i vår region. Du får arbeta med service på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra verksamheter.

Så här säger två av våra medarbetare, Dream och Sunisa, om varför de trivs på arbetsplatsen och vad som är det bästa med deras arbete:
”Det är trevlig vårdpersonal och bra kollegor. Jag tycker även också att cheferna på Närservice är väldigt bra!” Dream, servicepersonal
”Det bästa med jobbet är att man genom städningen gör ett viktigt jobb så patienter, personal och besökare vistas i rena lokaler och att det ser snyggt ut!” Sunisa, servicepersonal

Det är inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Innan du börjar jobba i verksamheten får du en grundlig introduktion anpassad utifrån dina behov och erfarenheter.

Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Denna förmån gäller även dig som är sommarvikarie och har en anställning på minst tre veckor. Lokalerna finns i Eksjö, Nässjö, Jönköping och Värnamo.

Det här får du arbeta med
När du sommarjobbar hos oss får du möjligheten att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande arbetsuppgifter i nära samarbete med andra. Du kommer arbeta med olika arbetsuppgifter inom serviceområdet som innefattar allt från daglig städverksamhet, måltidshantering på vårdavdelningar, patienttransporter och förrådshantering inom olika verksamheter inom Region Jönköpings län.

Hos oss får du möjlighet att både arbeta självständigt och i team där vi samarbetar och stöttar varandra för att tillsammans kunna ge bästa möjliga service till våra kunder.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss är det viktigt att du är serviceinriktad, har lätt för att samarbeta och ett kommunikativt sätt. Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är självgående och arbetsam.

För oss är det viktigt att du är noggrann och håller en hög kvalité i ditt arbete. Du är lojal och har en flexibel och positiv inställning. Du har förståelse för människors olikheter och olika kulturella bakgrunder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring jobbet är du välkommen att kontakta någon av enhetscheferna Ivona Karlsson, ivona.karlsson@rjl.se, 010-242 10 87, eller Therese Karlman, therese.karlman@rjl.se, 010-242 11 21. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period under sommaren. Ange eventuell praktik- och arbetslivserfarenhet i din ansökan och bifoga intyg.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 31 mars. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Närservice inom Region Jönköpings län är en viktig del i kedjan för en god och säker vård. Vi har en verksamhetsidé som sätter kunden i fokus och erbjuder vården och övriga verksamheter inom Region Jönköpings län daglig städning, vaktmästeri och vi utför många olika vårdnära servicetjänster (VNS) – ett uppskattat arbetssätt både för oss och våra kunder. Att rengöra och bädda patientsängar, transportera patienter inom sjukhusen, beställa och packa upp textilier och förråd, måltidshantering i avdelningskök och slutstädning vid patienters hemgång är delar av VNS.

Vi är ca 430 medarbetare som utgår från Höglandssjukhuset, Länssjukhuset Ryhov och Värnamo sjukhus och servar verksamheter inom hela Region Jönköpings län. Inom Närservice är vi måna om att ge våra medarbetare, med alla sina erfarenheter och olikheter, chansen till att vara med och påverka.

Läsa gärna mer om Närservice som arbetsplats: https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/verksamhetsstod-och-service-som-arbetsplats/narservice/

Ansök nu

Servicepersonal med inriktning måltid

Sjukhusstädare
Läs mer Jan 11
Närservice, Jönköping

Är du en person som värdesätter gott samarbete och kvalitet i arbetet och alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och bidra till en god och säker vård till våra invånare? Då ska du söka jobb som servicepersonal med måltidsinriktning hos oss på Närservice i Jönköping!

Vi söker
Nu söker vi servicepersonal med inriktning måltid till akutvårdsavdelningen på Länssjukhuset Ryhov. Då tjänsten innefattar vårdnära service är goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god datorvana ett krav.

Arbetstiderna är fördelade på schema med både dag- och kvällstid samt var tredje helg. Anställningen avser en tillsvidareanställning på 100%.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du är en viktig del i kedjan för en god och säker vård till invånarna i vår region. Du arbetar inom ett brett serviceområde och arbetar både självständigt och i team för att ge bästa möjliga service till kunderna.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt arbete, därför får du en grundlig introduktion anpassad utifrån dina behov och erfarenheter. Som en del i introduktionen får du gå bredvid en erfaren kollega.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här. (http://xn--frmner-kua7k/)

Det här får du arbeta med
Du får chansen att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande arbetsuppgifter inom måltid samt dagligstäd och combikörning (åkbar städmaskin). Arbetsuppgifterna innefattar beställning och framdukning av patientmåltider, frukosthantering och diskhantering och även städning samt combikörning i sjukhuslokaler.

För att du ska trivas hos oss
Hos Närservice är stöd och service dina spetskompetenser. Ditt kunnande och dina erfarenheter kan bli värdefulla tillskott för att stärka bilden av serviceyrket som en viktig del av en god och säker vård. För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och inom andra enheter/avdelningar. Vi ser att du är engagerad och inte är rädd för att ta egna beslut. Du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation med kollegor och kunder. Det är även viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och kan behålla ett lugn i stressiga situationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Att vara medarbetare inom RJL
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef
Ivona Karlsson, telefonnummer 010-242 10 87 eller mailadress ivona.karlsson@rjl.se. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 29 januari 2023.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Närservice inom Region Jönköpings län är en viktig del i kedjan för en god och säker vård. Vi har en verksamhetsidé som sätter kunden i fokus och erbjuder vården och övriga verksamheter inom Region Jönköpings län daglig städning, vaktmästeri och vi utför många olika vårdnära servicetjänster (VNS) – ett uppskattat arbetssätt både för oss och våra kunder. Att rengöra och bädda patientsängar, transportera patienter inom sjukhusen, beställa och packa upp textilier och förråd, måltidshantering i avdelningskök och slutstädning vid patienters hemgång är delar av VNS.

Vi är ca 430 medarbetare som utgår från Höglandssjukhuset, Länssjukhuset Ryhov och Värnamo sjukhus och servar verksamheter inom hela Region Jönköpings län. Inom Närservice är vi måna om att ge våra medarbetare, med alla sina erfarenheter och olikheter, chansen till att vara med och påverka.

Läsa gärna mer om Närservice som arbetsplats: Närservice som arbetsplats, Region Jönköpings län (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/verksamhetsstod-och-service-som-arbetsplats/narservice/)

Ansök nu

Servicepersonal

Sjukhusstädare
Läs mer Nov 23
Närservice, Jönköping

Är du en person som värdesätter gott samarbete, kvalité och som alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som servicepersonal till oss på Närservice i Jönköping!

Vi söker
Just nu söker vi servicepersonal till Närservice. Anställningen avser timanställning med möjlighet till semestervikariat.

Det här får du arbeta med
Du får chansen att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande och spännande arbetsuppgifter i nära samarbete med kunden. Våra medarbetare arbetar både självständigt och i team där de samarbetar och stöttar varandra för att kunna ge bästa möjliga service till kunderna. Inom städ kan dina arbetsuppgifter innebära allt från dagligt städ, storstäd, patienttransporter med mera.

För att du ska trivas med dina arbetsuppgifter
Hos Närservice räknas stöd och service som dina spetskompetenser. Ditt kunnande och dina erfarenheter kan bli värdefulla tillskott för att stärka bilden av serviceyrket som en viktig del av god och säker vård. För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och andra enheter/avdelningar. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation, har god förmåga att själv strukturera ditt arbete, är noggrann med kvaliteten samt är flexibel och behåller ett lugn i stressiga situationer. Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete är detta meriterande.

I övrigt bör du ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ange i ansökan om du har körkort för bil och om det gäller manuell eller automat.

För att arbeta i Närservice behöver du fyllt 16 år, men eftersom vi arbetar i vårdmiljöer kräver de flesta av våra tjänster att du har fyllt 18 år.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring arbetet inom städ är du välkommen att kontakta enhetschef Charlotta Erlandsson, telefonnummer 010-242 10 87 eller enhetschef Therese Lindekrantz, telefonnummer 010-242 10 22.

Ange eventuell praktik- och arbetslivserfarenhet i din ansökan och bifoga intyg. Varmt välkommen med din ansökan!

Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Inom Närservice är vi måna om att ge våra medarbetare, med alla sina erfarenheter och olikheter, chansen till att vara med och påverka. Vi har en verksamhetsidé som sätter kunden i fokus. Det här önskar vi ligga i våra medarbetares och ledares hjärta och ryggmärg.

Vi ska:

• Alltid ha kunden i fokus
• Förutse kundens behov
• Vara tillgängliga
• Agera snabbt
• Agera professionellt och kompetent
• Vara kundens trygga och naturliga samarbetspartner

Ansök nu

Servicepersonal pool

Sjukhusstädare
Läs mer Sep 24
Närservice Jönköping

Är du en person som värdesätter gott samarbete, kvalité och som alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som servicepersonal till oss på Närservice i Jönköping!

Vi söker flera medarbetare till vår poolgrupp vid vår serviceverksamhet i Ryhovs nya byggnad, D1-D2.
Tjänsterna är på heltid med arbete var tredje helg.

Det här får du arbeta med Du kommer ingå i en poolgrupp som ersätter annan servicepersonal vid frånvaro. Du får chansen att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande arbetsuppgifter inom dagligstäd och vårdnära service. I tjänsten arbetar du nära kund och patienter, det är därför viktigt att du är serviceinriktad och brinner för att ge kunden bästa service. I vårt uppdrag inom vårdnära service så utför vi bland annat tvätt och förrådshantering, måltidshantering, beställningar, patientnära städning/slutstädning samt patienttransporter och sängrengöring.

För att du ska trivas med dina arbetsuppgifter Hos Närservice räknas stöd och service som dina spetskompetenser. Ditt kunnande och dina erfarenheter kan bli värdefulla tillskott för att stärka bilden av serviceyrket som en viktig del av god och säker vård. För att trivas med dina arbetsuppgifter behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och andra enheter/avdelningar. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation, har en god förmåga att planera, är noggrann med kvalitén samt är flexibel och behåller ett lugn i stressiga situationer.

Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller måltidshantering eller tidigare erfarenhet från servicearbete eller lokalvård/måltidshantering är detta meriterande. Du ska vara 18 år fyllda för att arbeta inom Närservice. Arbetet innebär mycket kommunikation med kunder och vårdpersonal, det är därför ett krav att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
God datavana är ett krav liksom B-körkort.

Vid tillsättning av tjänst så läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta serviceledare
Charlotta Erlandsson, telefon: 010-2421087 epost: charlotta.erlandsson@rjl.se

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 11 oktober 2020.

Inom Närservice är vi måna om att ge våra medarbetare, med alla sina erfarenheter och olikheter, chansen till att vara med och påverka. Vi har en verksamhetsidé som sätter kunden i fokus. Det här önskar vi ligga i våra medarbetares och ledares hjärta och ryggmärg.
Vi ska:


• Alltid ha kunden i fokus
• Förutse kundens behov
• Vara tillgängliga
• Agera snabbt
• Agera professionellt och kompetent
• Vara kundens trygga och naturliga samarbetspartner

Ansök nu

Servicepersonal lokalvård och måltidshantering

Sjukhusstädare
Läs mer Sep 24
Närservice Jönköping

Är du en person som värdesätter gott samarbete, kvalité och som alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som servicepersonal till oss på Närservice i Jönköping!

Vi söker flera medarbetare till vår serviceverksamhet i Ryhovs nya byggnad D1-D2.
Några av tjänsterna är på heltid och några tjänster har tjänstgöringsgrad 90-95% med möjlighet till heltid efter överenskommelse. Du kommer att ha ett schema som innebär helgarbete var tredje helg.

Det här får du arbeta med Du får chansen att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande arbetsuppgifter inom dagligstäd och vårdnära service. I tjänsten arbetar du nära kund och patienter, det är därför viktigt att du är serviceinriktad och brinner för att ge kunden bästa service. I vårt uppdrag inom vårdnära service så utför vi bland annat tvätt och förrådshantering, måltidshantering, beställningar, patientnära städning/slutstädning.

För att du ska trivas med dina arbetsuppgifter Hos Närservice räknas stöd och service som dina spetskompetenser. Ditt kunnande och dina erfarenheter kan bli värdefulla tillskott för att stärka bilden av serviceyrket som en viktig del av god och säker vård. För att trivas med dina arbetsuppgifter behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och andra enheter/avdelningar. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation, har en god förmåga att planera, är noggrann med kvalitén samt är flexibel och behåller ett lugn i stressiga situationer.

Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller måltidshantering eller tidigare erfarenhet från servicearbete eller lokalvård/måltidshantering är detta meriterande. Du ska vara 18 år fyllda för att arbeta inom Närservice. Arbetet innebär mycket kommunikation med kunder och vårdpersonal, det är därför ett krav att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Datavana är ett krav.

Vid tillsättning av tjänst så läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta serviceledare

Anna-Carin Friborg, telefon: 010-2422712 epost: anna-carin.friborg@rjl.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 11 oktober 2020.

Inom Närservice är vi måna om att ge våra medarbetare, med alla sina erfarenheter och olikheter, chansen till att vara med och påverka. Vi har en verksamhetsidé som sätter kunden i fokus. Det här önskar vi ligga i våra medarbetares och ledares hjärta och ryggmärg.
Vi ska:


• Alltid ha kunden i fokus
• Förutse kundens behov
• Vara tillgängliga
• Agera snabbt
• Agera professionellt och kompetent
• Vara kundens trygga och naturliga samarbetspartner

Ansök nu

Servicepersonal patienttransportör/husvärd

Sjukhusstädare
Läs mer Sep 24
Närservice Jönköping

Är du en person som värdesätter gott samarbete, kvalité och som alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som servicepersonal till oss på Närservice i Jönköping!

Vi söker flera medarbetare till vår serviceverksamhet med arbetsplats i Ryhovs nya byggnad D1-D2.
Några av tjänsterna är på heltid och några av tjänsterna är 92% med möjlighet till heltid efter överenskommelse. Du kommer att ha ett schema med arbete var tredje helg.

Det här får du arbeta med Du får chansen att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande arbetsuppgifter inom vårdnära service. Du ingår i en arbetsgrupp med arbetsuppgifter som patienttransporter inom sjukhuset, sängrengöring och viss lokalvård. Du kommer även fungera som husvärd i kontakt med kunder med förråd och textilhantering vilket innebär beställningar, inleverans och hantering av servicefrågor gällande våra automatiserade textilskåp.
I tjänsten arbetar du nära kund och patienter, det är därför viktigt att du är serviceinriktad och brinner för att ge kunden bästa service.

För att du ska trivas med dina arbetsuppgifter Hos Närservice räknas stöd och service som dina spetskompetenser. Ditt kunnande och dina erfarenheter kan bli värdefulla tillskott för att stärka bilden av serviceyrket som en viktig del av god och säker vård. För att trivas med dina arbetsuppgifter behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och andra enheter/avdelningar. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation, har en god förmåga att planera, är noggrann med kvalitén samt är flexibel och behåller ett lugn i stressiga situationer.

Har du någon utbildning/kurs eller tidigare erfarenhet från lokalvård- och servicearbete är detta meriterande. Du ska vara 18 år fyllda för att arbeta inom Närservice. Arbetet innebär mycket kommunikation med kunder och vårdpersonal, det är därför ett krav att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Datavana är ett krav.

Vid tillsättning av tjänst så läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta serviceledare
Charlotta Erlandsson, telefon: 010-2421087 epost: charlotta.erlandsson@rjl.se

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 11 oktober 2020.

Inom Närservice är vi måna om att ge våra medarbetare, med alla sina erfarenheter och olikheter, chansen till att vara med och påverka. Vi har en verksamhetsidé som sätter kunden i fokus. Det här önskar vi ligga i våra medarbetares och ledares hjärta och ryggmärg.
Vi ska:


• Alltid ha kunden i fokus
• Förutse kundens behov
• Vara tillgängliga
• Agera snabbt
• Agera professionellt och kompetent
• Vara kundens trygga och naturliga samarbetspartner

Ansök nu

Servicepersonal

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 23
Närservice Jönköping

Är du en person som värdesätter gott samarbete, kvalité och som alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som servicepersonal till oss på Närservice i Jönköping!

Vi söker
Inför sommaren söker vi nu servicepersonal till Närservice vilket bland annat inkluderar städ, vaktmästeri och tekniker till vår sängverkstad. Tjänsterna avser tidsbegränsade uppdrag under semesterperioden.

Det här får du arbeta med
Du får chansen att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande och spännande arbetsuppgifter i nära samarbete med kunden. Våra medarbetare arbetar både självständigt och i team där de samarbetar och stöttar varandra för att kunna ge bästa möjliga service till kunderna. Inom städ kan dina arbetsuppgifter innebära allt från dagligt städ, storstäd, patienttransporter med mera. Inom vaktmästeriet innefattas dina arbetsuppgifter av bland annat truckkörning, post/paket/tvätt- och avfallshantering samt viss bilkörning. Som tekniker i sängverkstaden underhåller du och reparerar sjukhusets sängar och britsar samt övrig rullande utrustning.

För att du ska trivas med dina arbetsuppgifter
Hos Närservice räknas stöd och service som dina spetskompetenser. Ditt kunnande och dina erfarenheter kan bli värdefulla tillskott för att stärka bilden av serviceyrket som en viktig del av god och säker vård. För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och andra enheter/avdelningar. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation, har god förmåga att själv strukturera ditt arbete, är noggrann med kvalitén samt är flexibel och behåller ett lugn i stressiga situationer. Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete eller vaktmästeri är detta meriterande.
Söker du sommarjobb som tekniker ska du vara praktisk lagd och gärna ha en teknisk utbildning eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska vara 18 år fyllda för att arbeta inom Närservice. I övrigt bör du ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ange i ansökan om du har körkort för bil och om det gäller manuell eller automat.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring arbetet inom städ är du välkommen att kontakta serviceledare Charlotta Erlandsson, tfn 010-242 10 87 eller serviceledare Marie-Louise Lindquist, tfn 010-242 10 74. Vid frågor gällande vaktmästeri kontaktas serviceledare Malin Danielsson, tfn 010-242 11 19 och frågor om sängverkstaden besvaras av tf. servicechef Peter Avelöv, tfn 010-242 10 90. Facklig företrädare är Carina Sjögren, tfn 010-442 82 66.

Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period under sommaren. Ange eventuell praktik- och arbetslivserfarenhet i din ansökan och bifoga intyg.

Varmt välkommen med din ansökan! Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30 april. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Inom Närservice är vi måna om att ge våra medarbetare, med alla sina erfarenheter och olikheter, chansen till att vara med och påverka. Vi har en verksamhetsidé som sätter kunden i fokus.
Det här önskar vi ligga i våra medarbetares och ledares hjärta och ryggmärg.

Vi ska:


• Alltid ha kunden i fokus
• Förutse kundens behov
• Vara tillgängliga
• Agera snabbt
• Agera professionellt och kompetent
• Vara kundens trygga och naturliga samarbetspartner

Ansök nu