Fjärrbilsförare jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Fjärrbilsförare i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

CE-Chaufför Kyltransporter

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 28
Just nu söker vi omgående CE-chaufför åt en av våra uppdragsgivare.
Tjänsten utgår ifrån Jönköping och arbetstiderna start kl05:00 0ch 8h framåt eller 10h dagar då fyra dagar i veckan. förlagda måndag-fredag.
För att söka tjänsten är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av ex kyltransport och pallgods, men inte ett krav. Vi värdesätter att du är flexibel och gör det där lilla extra hos våra uppdragsgivare och alltid är intresserad av att utvecklas och lära dig nya saker. Du uppskattar att arbeta i ett företag där din insats är betydelsefull och viktig, varje dag.
Krav:
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift

Vi erbjuder:
Anställningsform: provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Omgående
Löneform: Enligt kollektivavtal
Ort: Jönköping

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, fredrik.lundgren@flextrans.se
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

CE - Chaufförer sökes till Frigoscandia Åkeri AB

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 27
Till Frigoscandia Åkeri AB i Jönköping söker vi flexibla och ansvarsfulla chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket. Chaufförer som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av
kollegor, ska inte tveka att söka jobbet på vårt härliga företag.

Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och
kör och vilotider. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter
hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Om jobbet:

Jobbet innebär fjärr- och distribution körning med bil och släp där du transporterar
kylt och fryst gods men också lastning och lossning. Jobbet ställer krav på
noggrann hantering av fordon, aggregat, färdskrivare, godssäkring och hantering
av transportdokument samt scanning av gods. Utdrag ur belastningsregistret
krävs för arbetet.

Om dig:

Du ska vara ordningsam, effektiv och ha god servicekänsla och vana av att köra
fordon som kräver CE - behörighet. Du ska köra trafiksäkert och ha förmåga att
planera din körning väl så att rätt gods levereras i rätt tid men också utifrån
miljöpåverkan och utifrån gällande lagar och regler.

Kompetenskrav för tjänsten:

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort

Om oss:

Frigoscandia Åkeri har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastnignscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. vi trafikerar områden som
Skåne, Mälardalen, Västergötland, Småland, Östergötland. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då
urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas före sista
ansökningsdatum. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta Produktionschef Christer Condrup på christer.condrup@frigoscandia.com

Mer information om Frigoscandia Åkeri AB hittar du på vår hemsida: https://frigoscandia.com


Frigoscandia Åkeri AB är ett dotterbolag till Frigoscandia som driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Ansök nu

Lastbilschaufförer sökes till Jönköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 9
MP storsatsar i Jönköping! Vill du vara med på resan med oss?
Arbetsuppgifter
Till Jönköping söker vi främst chaufförer med CE-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom transport och logistik. Det kan handla om lotsbilar, fjärrkörningar, styckegodskörningar och livsmedelstransporter.
Arbetet innebär mycket kundkontakt och din roll är en viktig del av vår service.
Kvalifikationer?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrket och är en positiv person som är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och flexibel.
Som chaufför hos oss behöver du ha CE körkort, YKB, truckkort och gärna ADR styckegods.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Om oss
MP Åkeritjänster har sitt huvudkontor i Borlänge, Dalarna och har växt från ett enmans konsultföretag till att vara Sveriges ledande bemanningsföretag i branschen. Idag har vi platskontor i flera län och vi fortsätter växa och siktar på att etablera oss på fler orter och i fler regioner de närmaste åren. Idag är vi över 70 anställda, gör fler än 14000 enskilda personalbemanningar per år. Hos oss är våra värdeord Kvalitet, Ansvarstagande och Positivitet viktiga hörnstenar och vi vill att alla mår bra och trivs i sitt arbete. På MP Åkeritjänster strävar vi alltid efter att både kunna ha en god gemenskap i teamet och att kunna möta den enskilda individens behov och önskemål.
Övrigt
Heltid, vi tillämpar provanställning.
Lön enligt kollektivavtal
Referenser önskas.
Det finns även möjlighet till extrajobb vid annan huvudsaklig sysselsättning.
Har du frågor så hör gärna av dig till vår platschef i Jönköping:
Joacim via mail joacim@akeritjanster.se eller telefon 036-33 11 201.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Chaufför CE Behörighet och YKB

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 1
Hej
Vi på Sargon AB söker ce chaufförer med ykb och helst ADR , dragbils chaufförer pga vi kommer att utöka. Personen som vi söker är en trevlig och arbetsvillig som vill och kan ta hand om sig och ekipaget på bästa sätt. Jobbet innebär körning med dragbil och trailer på fjärr och det innebär att man sover borta nån gång under veckan. Vårt fordons park består av rätt så nya bilar som vi vill ta hand om och att det blir trevligt att jobba med. Du som söker ska vara ordningsam och social person pga här jobbar vi tillsammans och stöttar varandra på alla sätt. Känner du igen dig i den lilla beskrivningen är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss snarast.
Mvh Sargon AB

Ansök nu

CE-chaufförer sökes i Jönköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 7
Vi växlar upp ytterligare i Jönköping och söker just nu flertalet CE-chaufförer som vill vara med på en spännande resa i ett modernt företag. Att vara med på denna tillväxtresa kommer erbjuda dig som chaufför möjligheter att utvecklas, påverka och växa inom företaget.
Vi har flera nya uppdrag för både befintliga och nytillkomna kunder. Det finns därför stora möjligheter att kunna hitta något som passar just dig!
Oavsett vilket schema och uppdrag som passar dig bäst, erbjuder vi betald upplärning, vilket ger de bästa förutsättningarna att känna sig trygg och lyckas i sitt kommande arbete.
Tjänsterna är på heltid och kollektivavtal tillämpas.
Individuell lönesättning efter överenskommelse.
Tillträde för tjänsterna efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Ansök därför redan idag för störst chans till anställning!

Vem är du?
Det viktiga för oss är inte hur lång erfarenhet du har eller var du kommer ifrån. Vi värdesätter istället körförmåga, viljan att utvecklas, professionalitet, flexibilitet och problemlösningsförmåga.
Att jobba på Winberg Logistikpartner
Vi är en modern arbetsgivare som värdesätter och uppskattar våra medarbetare. Vi vet att våra anställda är vår mest värdefulla tillgång. Vi ger dem därför utbildning, verktyg och resurser som de behöver för att utföra sitt arbete på bästa sätt.
Utöver detta ger vi våra anställda all den fokus och uppmärksamhet de förtjänar genom att coacha, ge stöd och skapa ett personligt band till våra anställda. Detta innebär bland annat att våra anställda alltid kan nå oss och de kan förvänta sig att vi lyssnar och är flexibla för deras behov och önskemål.
Vi ger gärna ut kontaktuppgifter till anställda som referens på oss som arbetsgivare.
Låter det intressant?
Skicka in din ansökan till emil@winberglogistikpartner.se och märk ansökan med “CE-chaufför Jönköping”. Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att höra av dig till Emil Winberg på 073-076 79 96.
Om Winberg Logistikpartner AB
Företaget grundades i september 2021 och är en av de största aktörerna i Småland för kompetensförsörjning inom transport. Vi är en arbetsgivare som sätter våra chaufförer först genom att stötta dem i alla delar och skapar möjligheter för dem att trivas och bli den bästa versionen av sig själva.
Vår samlade kompetens inom logistik, HR och affärsjuridik särskiljer oss från andra på marknaden och ger ett oöverträffat värde för våra medarbetare och kunder. Vi arbetar med det vi brinner för och har skapat det här bolaget för att växa tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Ansök nu

CE CHAUFFÖR I JÖNKÖPING SÖKES

Fjärrbilsförare
Läs mer Okt 26
SÖKER TVÅ STYCKEN CE CHAUFFÖR TILL JÖNKÖPING FÖR NY KÖRNING MED LINK OCH TRAILER.
Båda bilarna börjar på morgonen från Jönköping och går åt olika håll med fasta lastningar och lossningar. Denna tur kommer att ha tids lossningar och man kommer att sluta ungefär samma tid varje dag. Man kan köra varannan vecka åt olika håll för att få lite variation samt att få jämn arbetstid.
Denna körning går med link och trailer men kommer mest att lasta och lossa från sidan.
Söker dig som är noga i ditt arbete, har ett trevligt bemötande till dina kunder.
Du måste ha CE kort, ykb, och truckkort. Har du ett ykb som håller på att gå ut så är det inga problem såklart.
Lön enl transport avtalet.
Mera info ges vid kontakt via mail, skriv gärna med ditt tele nummer.

Ansök nu

Nattkörning Jönköping!

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 7
Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt nattetid och du arbetar 12 timmars pass. Därav av arbetar du inte 5 dagar i veckan utan du arbetar färre dagar.

Du utgår ifrån Jönköping och kör en slinga till Göteborg.

Denna rutten är i ett uppstartsskede. Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är tekniskt intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Då el ekipaget ännu inte är på plats så kommer du att starta med ett diesel ekipaget med link-koppling. Vana av link är bra.

Arbetet är förlagt så att man arbeta helg en eller två gånger i månaden.

Krav för tjänsten:

- YKB

- CE behörighet

- Svenska språket

- Erfarenhet av att köra bil och släpVi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistik branschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/)

Ansök nu

Nattkörning Jönköping!

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 15
Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt nattetid och du arbetar 12 timmars pass. Därav av arbetar du inte 5 dagar i veckan utan du arbetar färre dagar.

Du utgår ifrån Jönköping och kör en slinga till Göteborg.

Denna rutten är i ett uppstartsskede. Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är tekniskt intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Då el ekipaget ännu inte är på plats så kommer du att starta med ett diesel ekipaget med link-koppling. Vana av link är bra.

Arbetet är förlagt så att man arbeta helg en eller två gånger i månaden.

Krav för tjänsten:

- YKB

- CE behörighet

- Svenska språket

- Erfarenhet av att köra bil och släpVi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistik branschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/)

Ansök nu

CE-Chaufför Kyltransporter

Fjärrbilsförare
Läs mer Okt 18
Just nu söker vi omgående CE-chaufför åt en av våra uppdragsgivare.
Tjänsten utgår ifrån Jönköping och arbetstiderna start kl05:00 0ch 8h framåt eller 10h dagar då fyra dagar i veckan. förlagda måndag-fredag.
För att söka tjänsten är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av ex kyltransport och pallgods, men inte ett krav. Vi värdesätter att du är flexibel och gör det där lilla extra hos våra uppdragsgivare och alltid är intresserad av att utvecklas och lära dig nya saker. Du uppskattar att arbeta i ett företag där din insats är betydelsefull och viktig, varje dag.
Krav:
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift

Vi erbjuder:
Anställningsform: provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Omgående
Löneform: Enligt kollektivavtal
Ort: Jönköping

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, fredrik.lundgren@flextrans.se
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Nattkörning Jönköping!

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 31
Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt nattetid och du arbetar 12 timmars pass. Därav av arbetar du inte 5 dagar i veckan utan du arbetar färre dagar.

Du utgår ifrån Jönköping och kör en slinga till Göteborg.

Denna rutten är i ett uppstartsskede. Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är tekniskt intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Då el ekipaget ännu inte är på plats så kommer du att starta med ett diesel ekipaget med link-koppling. Vana av link är bra.

Arbetet är förlagt så att man arbeta helg en eller två gånger i månaden.

Krav för tjänsten:

- YKB

- CE behörighet

- Svenska språket

- Erfarenhet av att köra bil och släpVi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistik branschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/)

Ansök nu

Nattkörning Jönköping!

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 2
Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt nattetid och du arbetar 12 timmars pass. Därav av arbetar du inte 5 dagar i veckan utan du arbetar färre dagar.

Du utgår ifrån Jönköping och kör en slinga till Göteborg.

Denna rutten är i ett uppstartsskede. Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är tekniskt intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Då el ekipaget ännu inte är på plats så kommer du att starta med ett diesel ekipaget med link-koppling. Vana av link är bra.

Arbetet är förlagt så att man arbeta helg en eller två gånger i månaden.

Krav för tjänsten:

- YKB

- CE behörighet

- Svenska språket

- Erfarenhet av att köra bil och släpVi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistik branschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/)

Ansök nu

Extrajobb för CE-chaufför!

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 30
Är du en rutinerad CE förare som söker ett extrajobb nattetid, se hit! Perfekt för dig som vill jobba några extra pass i månaden.

Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Du utgår ifrån Jönköping och kör en slinga till Göteborg.

Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är tekniskt intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Då el ekipaget ännu inte är på plats så kommer du att starta med ett diesel ekipage med link-koppling. Vana av link är bra.

Krav för tjänsten:

- YKB

- CE behörighet

- Svenska språket

- Erfarenhet av att köra bil och släpVi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistik branschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/)

Ansök nu

Nattkörning Jönköping!

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 29
Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt nattetid och du arbetar 12 timmars pass. Därav av arbetar du inte 5 dagar i veckan utan du arbetar färre dagar.

Du utgår ifrån Jönköping och kör en slinga till Göteborg.

Denna rutten är i ett uppstartsskede. Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är tekniskt intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Då el ekipaget ännu inte är på plats så kommer du att starta med ett diesel ekipaget med link-koppling. Vana av link är bra.

Arbetet är förlagt så att man arbeta helg en eller två gånger i månaden.

Krav för tjänsten:

- YKB

- CE behörighet

- Svenska språket

- Erfarenhet av att köra bil och släpVi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistik branschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/)

Ansök nu

Nattkörning Jönköping!

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 30
Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt nattetid och du arbetar 12 timmars pass. Därav av arbetar du inte 5 dagar i veckan utan du arbetar färre dagar.

Du utgår ifrån Jönköping och kör en slinga till Göteborg.

Denna rutten är i ett uppstartsskede. Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är tekniskt intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Då el ekipaget ännu inte är på plats så kommer du att starta med ett diesel ekipaget med link-koppling. Vana av link är bra.

Arbetet är förlagt så att man arbeta helg en eller två gånger i månaden.

Krav för tjänsten:

- YKB

- CE behörighet

- Svenska språket

- Erfarenhet av att köra bil och släpVi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistik branschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/)

Ansök nu

CE-chaufför Nattkörning från Jönköping till Göteborg!

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 25
Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt nattetid och du arbetar 12 timmars pass. Därav av arbetar du inte 5 dagar i veckan utan du arbetar färre dagar.

Du utgår ifrån Jönköping och kör en slinga till Göteborg.

Denna rutten är i ett uppstartsskede. Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är tekniskt intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Då el ekipaget ännu inte är på plats så kommer du att starta med ett diesel ekipaget med link-koppling. Vana av link är bra.

Arbetet är förlagt så att man arbeta helg en eller två gånger i månaden.

Krav för tjänsten:

- YKB

- CE behörighet

- Svenska språket

- Erfarenhet av att köra bil och släpVi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistik branschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/)

Ansök nu

CE-chaufför Nattkörning från Jönköping till Göteborg!

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 14
Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt nattetid och du arbetar 12 timmars pass. Därav av arbetar du inte 5 dagar i veckan utan du arbetar färre dagar.

Du utgår ifrån Jönköping och kör en slinga till Göteborg.

Denna rutten är i ett uppstartsskede. Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är tekniskt intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Då el ekipaget ännu inte är på plats så kommer du att starta med ett diesel ekipaget med link-koppling. Vana av link är bra.

Arbetet är förlagt så att man arbeta helg en eller två gånger i månaden.

Krav för tjänsten:

- YKB

- CE behörighet

- Svenska språket

- Erfarenhet av att köra bil och släpVi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistik branschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/)

Ansök nu

CE-chaufför Nattkörning från Jönköping till Göteborg!

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 9
Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt nattetid och du arbetar 12 timmars pass. Därav av arbetar du inte 5 dagar i veckan utan du arbetar färre dagar.

Du utgår ifrån Jönköping och kör en slinga till Göteborg.

Denna rutten är i ett uppstartsskede. Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är tekniskt intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Då el ekipaget ännu inte är på plats så kommer du att starta med ett diesel ekipaget med link-koppling. Vana av link är bra.

Arbetet är förlagt så att man arbeta helg en eller två gånger i månaden.

Krav för tjänsten:

- YKB

- CE behörighet

- Svenska språket

- Erfarenhet av att köra bil och släpVi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistik branschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/)

Ansök nu

Schenker Åkeri Jönköping söker C & CE chaufförer (tillsvidareanställning)

Fjärrbilsförare
Läs mer Sep 5
Schenker Åkeri Jönköping söker C & CE chaufförer


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/schenker-akeri-jonkoping-soker-c-ce-chaufforer-tillsvidareanstallning/364


Schenker Åkeri Jönköping söker C & CE chaufförer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.


Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget – tveka inte att skicka in din ansökan!
Vi söker just nu distributionschaufförer med C & CE-behörighet till Jönköping. Vi erbjuder tillsvidareanställning med provanställning.
Lastning & lossning
Distributionskörning
Ge god service till våra kunder
Hantering av handdatorI din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:
Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimatAnsök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

CE CHAUFFÖR I JÖNKÖPING SÖKES

Fjärrbilsförare
Läs mer Aug 22
SÖKER EN CE CHAUFFÖR FRÅN JÖNKÖPING DAG TID SOM KÖR LASTBIL MED SLÄP SAMT SOM KAN LASTA OCH LOSSA OLIKA TYPER AV GODS.
DU ARBETAR 4 ST 10 TIMMARS DAGAR I VECKAN
MED VARIERANDE LOSSNINGAR OCH LASTNINGAR.
MER INFO GES VID KONTAKT
DU MÅSTE FÖR DETTA JOBBER HA FÖLJANDE
*CE KORT
*YKB
*TRUCK KORT
*TALA OCH FÖRSTÅ SVENSKA I TAL OCH SKRIFT
LÖN ENL ÖK

Ansök nu

Chaufför CE Behörighet och YKB

Fjärrbilsförare
Läs mer Aug 13
Hej
Vi på Sargon AB söker ce chaufförer med ykb och helst ADR , dragbils chaufförer pga vi kommer att utöka. Personen som vi söker är en trevlig och arbetsvillig som vill och kan ta hand om sig och ekipaget på bästa sätt. Jobbet innebär körning med dragbil och trailer på fjärr och det innebär att man sover borta nån gång under veckan. Vårt fordons park består av rätt så nya bilar som vi vill ta hand om och att det blir trevligt att jobba med. Du som söker ska vara ordningsam och social person pga här jobbar vi tillsammans och stöttar varandra på alla sätt. Känner du igen dig i den lilla beskrivningen är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss snarast.
Mvh Sargon AB

Ansök nu

Schenker Åkeri söker CE-chaufför till fjärrverksamheten i Jönköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Aug 12
Schenker Åkeri söker CE-chaufför till fjärrverksamheten i Jönköping


Se alla annonser från Schenker och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/schenker-akeri-soker-ce-chauffor-till-fjarrverksamheten-i-jonkoping/313

Ansök nu

Fjärrchaufför till Schenker Åkeri Jönköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Aug 11
Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vi finns på 21 orter i landet och transporterar årligen 8 miljoner paket och godssändningar . Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1100 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Just nu är vi också mitt uppe i ett spännande omställningsarbete till fossilfria transporter. Vill du spela i det vinnande laget och vara med oss i vår utveckling av framtidens transporter? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Dessutom erbjuder vi:
* Lunchsubventionering, Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling
* Trevliga kollegor och ett gott arbetsklimat

Vi söker nu en Fjärrchaufför Daglots till Fjärrverksamheten i Jönköping.

Arbetsuppgifter:

* Fjärrkörning - Lastbil med släp
* Lastning & lossning av partigods
* Truckkörning
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

Din profil:
I din roll kommer du att hantera Schenker Åkeris fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Truckkort
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket obehindrat

Som person ser vi gärna att du är driven och självgående. Du är samarbetsvillig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi ser även att du är serviceinriktad och värderar goda kundrelationer högt.

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsort Jönköping.
Omfattningen är heltid.
Ersättning enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du välkommen att Felix Berg, Transportledare, via felix.berg@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast 31 augusti. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.


Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundskontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Chaufför - Nässjö/Jönköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 3
Vi söker nu en driftig och engagerad chaufför med utgångspunkt Nässjö eller Jönköping.
Lön enligt avtal. 4 dagars vecka, upp till 2300 kr bonus per månad. Friskvårdserättning och trevliga arbetskamrater.
Krav CE Körkort och YKB.
Välkommen med er ansökan till mail
nbs.bud@telia.com eller ring 0705554209 för ytterligare information.

Ansök nu

Flexibel CE-chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 19
Just nu söker vi omgående CE-chaufför som kan tänka sig att jobba ute hos flera av våra kunder med varierande arbetstider och typer av körningar. Är du intresserad av att lära dig nya saker och träffa nya människor har vi plats för dig.
För att söka tjänsten är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av ex kyltransport och pallgods, men inte ett krav. Vi värdesätter att du är flexibel och gör det där lilla extra hos våra uppdragsgivare och alltid är intresserad av att utvecklas och lära dig nya saker. Du uppskattar att arbeta i ett företag där din insats är betydelsefull och viktig, varje dag.
Krav:
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift

Vi erbjuder:
Anställningsform: provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Omgående
Löneform: Enligt kollektivavtal
Ort: Jönköping

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, fredrik.lundgren@flextrans.se
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Flexibel CE-chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 19
Just nu söker vi omgående CE-chaufför som kan tänka sig att jobba ute hos flera av våra kunder med varierande arbetstider och typer av körningar. Är du intresserad av att lära dig nya saker och träffa nya människor har vi plats för dig.
För att söka tjänsten är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av ex kyltransport och pallgods, men inte ett krav. Vi värdesätter att du är flexibel och gör det där lilla extra hos våra uppdragsgivare och alltid är intresserad av att utvecklas och lära dig nya saker. Du uppskattar att arbeta i ett företag där din insats är betydelsefull och viktig, varje dag.
Krav:
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift

Vi erbjuder:
Anställningsform: provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Omgående
Löneform: Enligt kollektivavtal
Ort: Jönköping

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, fredrik.lundgren@flextrans.se
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Schenker Åkeri Jönköping söker C & CE chaufförer (tillsvidareanställning)

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 5
Schenker Åkeri AB söker Daglots med CE-kort till Fjärrverksamheten i Jönköping (Heltid)


Se alla annonser från Schenker och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/schenker-akeri-jonkoping-soker-c-ce-chaufforer-tillsvidareanstallning/364
Schenker Åkeri Jönköping söker C & CE chaufförer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.


Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget – tveka inte att skicka in din ansökan!
Vi söker just nu distributionschaufförer med C & CE-behörighet till Jönköping. Vi erbjuder tillsvidareanställning med provanställning.
Lastning & lossning
Distributionskörning
Ge god service till våra kunder
Hantering av handdatorI din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:
Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

CE-Chaufförer sökes i Jönköping för fjärrtrafik "terminal till terminal"

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 12
Vi fortsätter att expandera i Jönköping och behöver ytterligare CE-chaufförer som vill jobba på ett modernt företag som erbjuder sina anställda bra villkor och god arbetsmiljö. Vi erbjuder dig som chaufför möjligheter att utvecklas, påverka och växa inom företaget utifrån dina personliga förutsättningar.
Just nu behöver vi chaufförer som vill köra fjärrtrafik "terminal till terminal". Det finns möjlighet till både dagtid, kvälls-/nattetid samt övernattningsresor.
Vi erbjuder vi två veckors upplärning, vilket ger de bästa förutsättningarna att känna sig trygg och lyckas i sitt kommande arbete.
Tjänsterna är på heltid och kollektivavtal tillämpas.
Individuell lönesättning efter överenskommelse.
Tillträde för tjänsterna efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Ansök därför redan idag för störst chans till anställning!

Vem är du?
Det viktiga för oss är inte hur lång erfarenhet du har eller var du kommer ifrån. Vi värdesätter istället körförmåga, viljan att utvecklas, professionalitet, flexibilitet och problemlösningsförmåga.
Att jobba på Winberg Logistikpartner
Vi är en modern arbetsgivare som värdesätter och uppskattar våra medarbetare. Vi vet att våra anställda är vår mest värdefulla tillgång. Vi ger dem därför utbildning, verktyg och resurser som de behöver för att utföra sitt arbete på bästa sätt.
Utöver detta ger vi våra anställda all den fokus och uppmärksamhet de förtjänar genom att coacha, ge stöd och skapa ett personligt band till våra anställda. Detta innebär bland annat att våra anställda alltid kan nå oss och de kan förvänta sig att vi lyssnar och är flexibla för deras behov och önskemål.
Vi ger gärna ut kontaktuppgifter till anställda som referens på oss som arbetsgivare.
Låter det intressant?
Skicka in din ansökan till emil@winberglogistikpartner.se och märk ansökan med “CE-chaufför Jönköping”. Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att höra av dig till Emil Winberg på 073-076 79 96.
Om Winberg Logistikpartner AB
Företaget grundades i september 2021 och blev Winberg Logistikpartner i oktober 2022. Vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster med fokus på logistikbranschen. Vi är en arbetsgivare som sätter våra chaufförer först genom att stötta dem i alla delar och skapar möjligheter för dem att trivas och bli den bästa versionen av sig själva.
Vår samlade kompetens inom logistik, HR och affärsjuridik särskiljer oss från andra på marknaden och ger ett oöverträffat värde för våra medarbetare och kunder. Vi arbetar med det vi brinner för och har skapat det här bolaget för att växa tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Ansök nu

CE förare sökes för nattkörning!

Fjärrbilsförare
Läs mer Jan 3
Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt från cirka 14,00 och tolv timmar framåt.

Du utgår ifrån Jönköping och kör en slinga till Göteborg.

Denna rutten är i ett uppstartsskede. Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är teknik intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Krav för tjänsten:

- YKB

- CE behörighet

- Svenska språket

- Truckkort

- Erfarenhet av att köra bil och släp

Vi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistik branschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/)

Ansök nu

Ydre Åkeri AB, Chaufför CE -kort Ydre / Nässjö / Jönköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 15
I takt med att Ydre Åkeri/Sisu Couriers växer vill vi utöka vårt team med 2 chaufförer till våra bil och släp ekipage.
Våra ekipage rullar på både godskörningar och transporter inom återvinningsbranschen.
Utgångsort är Ydre/Jönköping/Nässjö alternativt Olofström beroende på vart du bor. Anställning sker till Ydre Åkeri.


Vi erbjuder dig att bli en del av ett glatt gäng med korta beslutsvägar samt en egen bil som du sköter och håller i ordning med tvätt, service och underhåll.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad och ansvarstagande, gärna med erfarenhet inom branschen.
Då körningar med våra bil och släp ekipage sker året om i hela Sverige är det viktigt att du kan ligga ute i veckorna.


Vi söker dig som har följande körkort
B, C, CE samt YKB
Truckkort och ADR är meriterande


Lön enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan idag till mail greger@logisticprofessionals.se alternativt ring Greger på 0760 35 40 60.
Om arbetsgivaren
Ydre Åkerigruppen är ett familjeägt bolag med lång historik inom renhållning, transport och återvinning.

Ansök nu

Fjärrbilschaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 11
Då en av våra duktiga chaufförer valt att lämna oss för familjeliv söker vi nu efter en chaufför till en av våra fjärrbilar.
Tjänsten innefattar resa med övernattning, och lastning och lossning av gods.
Bilen utgår från Jönköping söndag kväll och kommer åter på fredagar. Oftast passerar man jönköping för kortare stop under veckan.
CE körkort, ykb, svenska/engelska. Truckkort är meriterande.
Tillsvidareanställning efter provperiod.
Heltid, Lön enl. överenskommelse, fast månadslön.
Ansök redan idag, urval sker löpande.

Ansök nu

Schenker Åkeri Jönköping söker C & CE chaufförer (tillsvidareanställning)

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 16
Schenker Åkeri AB söker Daglots med CE-kort till Fjärrverksamheten i Jönköping (Heltid)


Se alla annonser från Schenker och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/schenker-akeri-jonkoping-soker-c-ce-chaufforer-tillsvidareanstallning/364


Schenker Åkeri Jönköping söker C & CE chaufförer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.


Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget – tveka inte att skicka in din ansökan!
Vi söker just nu distributionschaufförer med C & CE-behörighet till Jönköping. Vi erbjuder tillsvidareanställning med provanställning.
Lastning & lossning
Distributionskörning
Ge god service till våra kunder
Hantering av handdatorI din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:
Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Flexibel CE-chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 9
Just nu söker vi omgående CE-chaufför som kan tänka sig att jobba ute hos flera av våra kunder med varierande arbetstider och typer av körningar. Är du intresserad av att lära dig nya saker och träffa nya människor har vi plats för dig.
För att söka tjänsten är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av ex kyltransport och pallgods, men inte ett krav. Vi värdesätter att du är flexibel och gör det där lilla extra hos våra uppdragsgivare och alltid är intresserad av att utvecklas och lära dig nya saker. Du uppskattar att arbeta i ett företag där din insats är betydelsefull och viktig, varje dag.
Krav:
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift

Vi erbjuder:
Anställningsform: provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Omgående
Löneform: Enligt kollektivavtal
Ort: Jönköping

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, fredrik.lundgren@flextrans.se
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

CE-Chaufförer sökes i Jönköping till fina och bra körningar!

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 16
Vi fortsätter att expandera i Jönköping och behöver ytterligare CE-chaufförer som vill jobba på ett modernt företag som erbjuder sina anställda bra villkor och god arbetsmiljö. Vi erbjuder dig som chaufför möjligheter att utvecklas, påverka och växa inom företaget utifrån dina personliga förutsättningar.
Just nu behöver vi chaufförer som vill köra kombi- och fjärrtrafik. Det finns möjlighet till både dagtid, kvälls-/nattetid samt övernattningsresor.
Vi erbjuder vi två veckors upplärning, vilket ger de bästa förutsättningarna att känna sig trygg och lyckas i sitt kommande arbete.
Tjänsterna är på heltid och kollektivavtal tillämpas.
Individuell lönesättning efter överenskommelse.
Tillträde för tjänsterna efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Ansök därför redan idag för störst chans till anställning!

Vem är du?
Det viktiga för oss är inte hur lång erfarenhet du har eller var du kommer ifrån. Vi värdesätter istället körförmåga, viljan att utvecklas, professionalitet, flexibilitet och problemlösningsförmåga.
Att jobba på Winberg Logistikpartner
Vi är en modern arbetsgivare som värdesätter och uppskattar våra medarbetare. Vi vet att våra anställda är vår mest värdefulla tillgång. Vi ger dem därför utbildning, verktyg och resurser som de behöver för att utföra sitt arbete på bästa sätt.
Utöver detta ger vi våra anställda all den fokus och uppmärksamhet de förtjänar genom att coacha, ge stöd och skapa ett personligt band till våra anställda. Detta innebär bland annat att våra anställda alltid kan nå oss och de kan förvänta sig att vi lyssnar och är flexibla för deras behov och önskemål.
Vi ger gärna ut kontaktuppgifter till anställda som referens på oss som arbetsgivare.
Låter det intressant?
Skicka in din ansökan till emil@winberglogistikpartner.se och märk ansökan med “CE-chaufför Jönköping”. Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att höra av dig till Emil Winberg på 073-076 79 96.
Om Winberg Logistikpartner AB
Företaget grundades i september 2021 och blev Winberg Logistikpartner i oktober 2022. Vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster med fokus på logistikbranschen. Vi är en arbetsgivare som sätter våra chaufförer först genom att stötta dem i alla delar och skapar möjligheter för dem att trivas och bli den bästa versionen av sig själva.
Vår samlade kompetens inom logistik, HR och affärsjuridik särskiljer oss från andra på marknaden och ger ett oöverträffat värde för våra medarbetare och kunder. Vi arbetar med det vi brinner för och har skapat det här bolaget för att växa tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Ansök nu

CE-chaufför sökes till parti

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 3
Vill du arbeta med hållbarhet på sikt och växa tillsammans med Sandahls där vi alltid erbjuder utvecklingsmöjligheter? Är du en lagspelare, flexibel och noggrann? Då söker vi dig för tjänsten som CE chaufför på Sandahls Logistik AB med placering i Jönköping!
Har du arbetat med liknande innan är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har en stor vilja att lära dig nya saker och är inte rädd för att chansa lite.
Meriterande:
- Du innehar ADR-utbildning
- Truckkort
- Kan hantera det svenska språket skriftligt och muntligt då vi använder oss av handdatorer.
Du ska vara noggrann samt flexibel med arbetstider då det kan förekomma oförutsedda händelser. Vi ser även att du som person är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor.
Är du även en person som är nyfiken och har ett driv för att utvecklas så finns det inget att tveka på. Sök tjänsten hos oss!


Som chaufför hos Sandahls är man schemalagd 06:00-17:00 Mån, Tis, Tos, och Fredag. Med schemalagd ledig Onsdagar.
För mer information och intresseanmälan ring:
Eddie Höglin - 073-373 60 86


Intervjuer kommer att ske löpande med tillträde så snabbt som möjligt, så tveka inte att ta kontakt med oss eller skicka iväg din ansökan!

Ansök nu

Lastbilschaufförer CE

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 5
Vi söker två plikttrogna chaufförer för omgående anställning på heltid. Då tjänsterna tillsätts omgående är det av vikt att du redan är bosatt i Jönköpingsområdet, alternativt kan tänka dig att pendla hit på daglig basis. Övernattning i bilen är inte ett möjligt alternativ då bilen delas med andra chaufförer.


Den ena tjänsten avser arbete enligt schema mån-tor ca 12:15-23:00 och fre ca 12:15-00:30. Den andra tjänsten avser arbete enligt 2-veckorsschema, med vecka 1 sön-tor ca 23:00-09:00 och vecka 2 mån & ons ca 10:00-19:30 samt tis, tor och fre ca 14:00-19:30.


Arbetsuppgifter
Till- och frånkoppling av påhängsfordon
Lastning och lossning på kunds lager/terminal
Godssäkring
Fordons- och lastkontroll
Lättare fordonsunderhåll
Avvikkelserapportering
Start och slut i Jönköping
Körning på linje med dragbil, link och trailer eller dragbil och trailer
Arbetstider enligt schema beroende på tur
Arbetet är förlagt till eftermiddagar, kvällar, nätter och tidiga morgnar (även fredagar)Grundkrav
Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift
Bosatt inom dagligt pendlingsavstånd från Jönköping/Torsvik/Stigamo
Körkort för tung lastbil och tungt släp (CE)
Giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)
Komplett grundbehörighet för farligt gods (ADR)
Truckförarbevis
Giltigt digitalt färdskrivarkort
Tidigare erfarenhet av tung godstrafik i CE-kombinationMeriterande
Tidigare erfarenhet av körning med link-kombination
Erfarenhet av fjärrkörning och/eller utrikeskörning
Eftersom arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du som söker tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsaÖvrigt
Våra kunder förväntar sig att vi levererar en god och jämn kvalitet på de tjänster vi erbjuder, och det är därför viktigt att du som söker är punktlig, respektfull, professionell och tillmötesgående – även vid högt tempo eller pressat tidsschema – samt agerar proaktivt när behov/tillfälle uppstår.
Vi som arbetsgivare förväntar oss att du som söker tjänsten är positiv, flexibel, ordningsam och ansvarstagande – i synnerhet vad gäller vår och våra kunders egendom – samt har ett gott säkerhetstänk.
Vi tillämpar s.k. provanställning som vid god matchning mellan sökande och tjänst kommer att övergå i en tillsvidareanställning.
Lön/ersättning utgår enligt kollektivavtal.
OBS! Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Schenker Åkeri AB söker CE-chaufför till Fjärrverksamheten i Jönköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 9
Schenker Åkeri söker Daglots till Fjärrverksamheten i Jönköping


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/ce-chauffor-till-fjarr-i-jonkoping-tillsvidareanstallning-schenker-akeri/708
CE-chaufför till fjärrverksamheten i Jönköping
Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.
Arbetsuppgifter:
Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning - daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är dagtid, stationerings ort är Jönköping.


Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Du har ett årligt Friskvårdsbidrag, tillgång till olika förmåner via Benify m.m.
Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!


Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning, med start efter överenskommelse. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst.
Ansökningar hanteras löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

CE-Chaufförer sökes i Nässjö för kombitrafik

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 10
Vi söker 2-3 CE-chaufförer som kan köra kombitrafik med utgångspunkt från Nässjö. Arbetet börjar från och med vecka 27 och sträcker sig i första steget fram till vecka 32. För rätt person kommer det att finnas möjligheter att fortsätta samt utvecklas och växa inom företaget. Vi erbjuder betald upplärning vilket ger de bästa förutsättningarna att känna sig trygg och lyckas i sitt kommande arbete.
Tjänsterna är på heltid och kollektivavtal tillämpas.
Individuell lönesättning efter överenskommelse.
Tillträde för tjänsterna efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Ansök därför redan idag för störst chans till anställning!

Vem är du?
Det viktiga för oss är inte hur lång erfarenhet du har eller var du kommer ifrån. Vi värdesätter istället körförmåga, viljan att utvecklas, professionalitet, flexibilitet och problemlösningsförmåga.
Att jobba på Winberg Logistikpartner
Vi är en modern arbetsgivare som värdesätter och uppskattar våra medarbetare. Vi vet att våra anställda är vår mest värdefulla tillgång. Vi ger dem därför utbildning, verktyg och resurser som de behöver för att utföra sitt arbete på bästa sätt.
Utöver detta ger vi våra anställda all den fokus och uppmärksamhet de förtjänar genom att coacha, ge stöd och skapa ett personligt band till våra anställda. Detta innebär bland annat att våra anställda alltid kan nå oss och de kan förvänta sig att vi lyssnar och är flexibla för deras behov och önskemål.
Vi ger gärna ut kontaktuppgifter till anställda som referens på oss som arbetsgivare.
Låter det intressant?
Skicka in din ansökan till emil@winberglogistikpartner.se och märk ansökan med “CE-chaufför Nässjö”. Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att höra av dig till Emil Winberg på 073-076 79 96.
Om Winberg Logistikpartner AB
Företaget grundades i september 2021 och blev Winberg Logistikpartner i oktober 2022. Vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster med fokus på logistikbranschen. Vi är en arbetsgivare som sätter våra chaufförer först genom att stötta dem i alla delar och skapar möjligheter för dem att trivas och bli den bästa versionen av sig själva.
Vår samlade kompetens inom logistik, HR och affärsjuridik särskiljer oss från andra på marknaden och ger ett oöverträffat värde för våra medarbetare och kunder. Vi arbetar med det vi brinner för och har skapat det här bolaget för att växa tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Ansök nu

CE-chaufförer sökes i Jönköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 11
Vi växlar upp ordentligt i Jönköping och söker just nu flertalet CE-chaufförer som vill vara med på en spännande resa i ett modernt företag. Att vara med på denna tillväxtresa kommer erbjuda dig som chaufför oändligt med möjligheter att utvecklas, påverka och växa inom företaget. Finns möjlighet till både dagtid, kvälls-/nattetid samt övernattningsresor. Oavsett vilket schema och uppdrag som passar dig bäst, erbjuder vi två veckors upplärning, vilket ger de bästa förutsättningarna att känna sig trygg och lyckas i sitt kommande arbete.
Tjänsterna är på heltid och kollektivavtal tillämpas.
Individuell lönesättning efter överenskommelse.
Tillträde för tjänsterna efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Ansök därför redan idag för störst chans till anställning!

Vem är du?
Det viktiga för oss är inte hur lång erfarenhet du har eller var du kommer ifrån. Vi värdesätter istället körförmåga, viljan att utvecklas, professionalitet, flexibilitet och problemlösningsförmåga.
Att jobba på Winberg Logistikpartner
Vi är en modern arbetsgivare som värdesätter och uppskattar våra medarbetare. Vi vet att våra anställda är vår mest värdefulla tillgång. Vi ger dem därför utbildning, verktyg och resurser som de behöver för att utföra sitt arbete på bästa sätt.
Utöver detta ger vi våra anställda all den fokus och uppmärksamhet de förtjänar genom att coacha, ge stöd och skapa ett personligt band till våra anställda. Detta innebär bland annat att våra anställda alltid kan nå oss och de kan förvänta sig att vi lyssnar och är flexibla för deras behov och önskemål.
Vi ger gärna ut kontaktuppgifter till anställda som referens på oss som arbetsgivare.
Låter det intressant?
Skicka in din ansökan till emil@winberglogistikpartner.se och märk ansökan med “CE-chaufför Jönköping”. Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att höra av dig till Emil Winberg på 073-076 79 96.
Om Winberg Logistikpartner AB
Företaget grundades i september 2021 och blev Winberg Logistikpartner i oktober 2022. Vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster med fokus på logistikbranschen. Vi är en arbetsgivare som sätter våra chaufförer först genom att stötta dem i alla delar och skapar möjligheter för dem att trivas och bli den bästa versionen av sig själva.
Vår samlade kompetens inom logistik, HR och affärsjuridik särskiljer oss från andra på marknaden och ger ett oöverträffat värde för våra medarbetare och kunder. Vi arbetar med det vi brinner för och har skapat det här bolaget för att växa tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Ansök nu

Schenker åkeri AB söker CE-chaufför i Jönköping (Daglots)

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 15
Schenker Åkeri söker Daglots med CE-kort till Fjärrverksamheten i Jönköping


Se alla annonser från Schenker och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab


Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.


Arbetsuppgifter:


Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning - daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid, stationerings ort är Jönköping.


Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?


CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.


För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Du har ett årligt Friskvårdsbidrag, tillgång till olika förmåner via Benify m.m.
Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning, med start efter överenskommelse. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst.


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Schenker söker CE-chaufför i Jönköping till Fjärrverksamheten (Sommarvik)

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 11
Schenker Åkeri AB söker C & CE-chaufförer i Jönköping (sommarvik)


Se alla annonser från Schenker och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab


Sommarvikarie med C / CE behörighet till Distributionsverksamheten i Jönköping


Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods.


Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor.


Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.


Arbetsuppgifter:


Lastning & lossning av Styckegods
Distributionskörning
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid.


Krav
C eller CE behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg eller ADR 1.3 (Light)
Digitalt förarkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.


Vi erbjuder


Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat
Information och ansökan:
Rollen är ett sommarvikariat med placeringsort Jönköping. Omfattningen är heltid.


Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.


DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Schenker Åkeri AB söker CE-chaufför till Fjärrverksamheten i Jönköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 11
Schenker Åkeri AB söker Daglots med CE-kort till Fjärrverksamheten i Jönköping (Heltid)


Se alla annonser från Schenker och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab
CE-chaufför till fjärrverksamheten i Jönköping


Arbetsuppgifter:


Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning - daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid, stationerings ort är Jönköping.


CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.


För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Du har ett årligt Friskvårdsbidrag, tillgång till olika förmåner via Benify m.m.
Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning, med start efter överenskommelse. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst.
Ansökningar hanteras löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

PENSIONÄRER CE CHAUFFÖRER I JÖNKÖPING SÖKES

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 28
SÖKER FLERA PENSIONÄRER SOM TIDIGARE KÖRT LASTBIL MED SLÄP MEN SOM FORTARANDE GILLAR ATT JOBBA LITE MÅTTLIGT.
*DU BÖR HA ARBETAT I YRKET TIDIGARE.
*HA YKB
*CE KORT
ENKLARE BYTES TURER KVÄLL/NATT ELLER ÄVEN DAG KÖRNINGAR.
ANTINGEN PÅ ENKLARE SCHEMA ELLER KANSKE BARA HOPPA IN EXTRA NÅGON GÅNG I VECKAN ELLER LIKNANDE .
SKICKA ETT MAIL MED TELE NUMMER SÅ RINGER VI UPP OCH PRATAR VIDARE.

Ansök nu

Schenker söker CE-chaufförer i Jönköping (semestervik)

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 28
Schenker åkeri AB söker C & CE-chaufförer i Jönköping


Se alla annonser från Schenker:
https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab
CE-chaufför till fjärrverksamheten i Jönköping
Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor.Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.
Arbetsuppgifter:
Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning - daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är dagtid.


Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas.
Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!


Information och ansökan:
Rollen är en visstidsanställning med start efter överenskommelse. Behov framförallt under juni, juli, augusti men även enstaka tillfällen innan eller efter. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst
Ansökningar hanteras löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!
Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

CE-Chaufför Kyltransporter

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 21
Just nu söker vi omgående CE-chaufför åt en av våra uppdragsgivare.
Tjänsten utgår ifrån Jönköping och arbetstiderna start kl05:00 0ch 8h framåt eller 10h dagar då fyra dagar i veckan. förlagda måndag-fredag.
För att söka tjänsten är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av ex kyltransport och pallgods, men inte ett krav. Vi värdesätter att du är flexibel och gör det där lilla extra hos våra uppdragsgivare och alltid är intresserad av att utvecklas och lära dig nya saker. Du uppskattar att arbeta i ett företag där din insats är betydelsefull och viktig, varje dag.
Krav:
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift

Vi erbjuder:
Anställningsform: provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Omgående
Löneform: Enligt kollektivavtal
Ort: Jönköping

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, fredrik.lundgren@flextrans.se
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

C,CE Chaufförer

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 21
K.E Bemanning AB söker nu lastbilschaufförer med CE&C behörighet!


Det vi söker efter är någon som är stresstålig, arbetsam, en lagspelare och som sätter värde i att utföra ett bra jobb.


Vi jobbar med många olika uppdrag. Stycke, fjärr osv.


Tjänsterna innefattar distribution och även fjärr.


Är du vår nästa lagspelare? maila in CV till info@ke-bemanning.se

Ansök nu

Lastbilschaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 14
Vi söker DIG som är lastbilschaufför med C eller CE behörighet.

Vi söker just nu sommarvikarier med stor möjlighet till fast anställning i Jönköping. Tjänsterna är heltid och gäller fjärr/övernattning samt distributionskörning.
Vi önskar att du;

är ansvarstagande
noggrann
brinner för yrket!
har någon erfarenhet från branschen
Vi erbjuder ett riktigt skönt gäng till kollegor, friskvårdsbidrag, skojiga tillställningar tillsammans och en grym fordonspark!

Ansök nu

Schenker åkeri AB söker C & CE-chaufförer i Jönköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 23
Schenker åkeri AB söker C & CE-chaufförer i Jönköping


Se alla annonser från Schenker:
https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab
Schenker Åkeri Jönköping söker C & CE chaufförer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.


Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget – tveka inte att skicka in din ansökan!
Vi söker just nu distributionschaufförer med C & CE-behörighet till Jönköping. Vi erbjuder tillsvidareanställning med provanställning.
Lastning & lossning
Distributionskörning
Ge god service till våra kunder
Hantering av handdatorI din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:
Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Daglots till Schenker Åkeri - Sommarvikariat!

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 27
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 18 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Just nu är vi också mitt uppe i ett spännande omställningsarbete till fossilfria transporter. Vill du spela i det vinnande laget och vara med oss i vår utveckling av framtidens transportfordon? Tveka inte att skicka in din ansökan!


Dessutom erbjuder vi:

* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Arbetsuppgifter:

* Lastning & lossning av partigods
* Körning av lastbil med släp
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

Din Profil:

I din roll kommer du att hantera Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Truckkort
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

Information och ansökan:
Rollen är ett sommarvikariat. Placeringsort är Jönköping.
Omfattningen är heltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Felix Berg, Transportledare, via felix.berg@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast 26 mars. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundskontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE Chaufför nattetid

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 19
Pålitlig och plikttrogen medarbetare med ce-behörighet sökes för Fjärrkörning Bil+Släp
Viktigt att angivna hålltider följs.
Arbetstider Söndag kväll-Onsdag kväll c.a 40 tim
För rätt person erbjudes omg. anställning
Intresse anmälan skickas till: patrik@roadtek.se

Ansök nu

CE CHAUFFÖR I JÖNKÖPING SÖKES

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 19
ERFARNA CE CHAUFFÖR SÖKES I JÖNKÖING.
ÄR DU NY I YRKET MEN HAR RÄTT INSTÄLLNING SÅ HAR VI ÄVEN TID FÖR ATT LÅTA EN PERSON FÅ VARA MED EN TID FÖR ATT KOMMA IN I YRKET FÖR ATT SEDAN ÖVERGÅ TILL ATT JOBBA SJÄLVSTÄNDIGT.
-SÖKER CHAUFFÖRER TILL DAG KÖRNING AV OLIKA TYPER AV GODS, DENNA TUR KOMMER ATT PÅBÖRJAS OMGÅENDE OCH FORTSÄTTA PÅ LÄNGRE TID.
-SÖKER EXTRA PERSONAL FÖR SOMMAREN TILL STOR AKTÖR I JÖNKÖPING, DU FÅR EN TRE VECKORS UPPLÄRNINGS PERIOD FÖR DENNA KYL O FRYS KÖRNING.
-SÖKER ÄVEN ALLTID EXTRA PERSONAL SOM KANSKE VILL HA NÅGON EXTRA DAG I VECKAN.
DU MÅSTE SÅKLART HA CE KORT, TRUCK KORT OCH YKB.
ÄR DET NÅGRA FRÅGOR OCH NI VILL VETA MERA SÅ SKICKA ETT MAIL MED ERAT NUMMER OM NI VILL BLI UPPRINGDA, ELLER SKRIV NER FRÅGORNA SÅ BESVARAS DOM SÅ FORT SOM MÖJLIGT.
TJÄNSTEN KOMMER TILLSÄTTAS SÅ SNART SOM MÖJLIGT.

Ansök nu