Tng Group AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Tng Group AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Mekanikkonstruktör till Aratron, Jönköping

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 19
Är du mekanikkonstruktör med erfarenhet av linjärasystem? Aratron söker dig som har ett stort intresse för innovativa lösningar!

Är du en problemlösare med en bred teknisk kompetens? Trivs du med att arbeta som mekanikkonstruktör och vill förverkliga idéer från koncept till produkt? Just nu söker vi en erfaren mekanikkonstruktör med expertis inom linjära system som kan utforma optimala mekaniska lösningar för Aratrons kunder.Aratron är en etablerad aktör med långvariga och lojala kundrelationer samt pålitliga produkter. Med sin starka marknadsposition strävar Aratron efter att ständigt förbättras. Välkommen till ett företag där du kan vara dig själv i en miljö präglad av öppenhet.Ansök redan idag för att ta del av denna spännande möjlighet!

Ditt anställningserbjudande

Aratron värdesätter högt medarbetarnas kompetens och deras möjligheter till personlig tillväxt, vilket återspeglas i våra kärnvärden: Engagemang, Tillit, Respekt och Positivitet. Som en del av Aratron kommer du att ha klara mål och förväntningar på ett bolag med en familiär atmosfär. Aratron tror på en företagskultur där medarbetarna trivs och stannar länge, vilket ger möjlighet till ständig personlig och professionell utveckling. Deras regelbundna kundmätningar visar på en hög grad av kundnöjdhet, vilket resulterar i långvariga och lönsamma kundrelationer.

 Utöver stärka kärnvärden och fina lokaler i Solna erbjuder även Aratron:

• Friskvårdsbidrag
• Hälsokontroll vartannat år
• En friskvårdstimme per vecka för friskvård på arbetstid
• Subventionerad lunch
• Mobiltelefon och bärbar dator 
• Bonusmöjlighet
• ITP1 tjänstepension enligt kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör på Aratron kommer du ha en central roll i processen från koncept till produkt. Med din expertis i 3D CAD och maskinkonstruktion kommer du att arbeta nära kunder för att ta fram optimala lösningar och skapa konceptlösningar baserade på deras behov.

Du kommer att:

• Samverka med kunder för att konstruera optimala och anpassade konceptlösningar
• Skapa 3D-modeller och ta fram produktions- och kundunderlag
• Tillhandahålla tekniskt stöd till kunder och kollegor samt tillsammans med säljare besöka målkunder
• Utföra beräkningar på linjära drivsystem
• Delta i interna utvecklingsprojekt och förbättringsarbeten

Värt att veta

Som mekanikkonstruktör kommer du att ingå i ett dynamiskt sälj- och teknikteam. Din roll innebär nära samarbete med erfarna mekanikkonstruktörer som är baserade på vårt kontor i Stockholm och ett nära samarbete med vårt säljteam som är spritt över olika delar av Sverige. Aratron har sitt huvudkontor i Solna, Stockholm, men du har möjlighet att arbeta från Jönköping med flexibilitet för hybridarbete. För närvarande finns det ett mindre antal kollegor som också är baserade i Jönköping.

Aratron erbjuder högkvalitativa transmissioner och linjärsystem samt moduler för linjär och roterande rörelse och i denna roll kommer du att jobba främst med Aratrons egen-utvecklad och mycket populära linjärsystem AL/AP som har breda användningsområden inom industrin såsom maskinkonstruktion, produktutveckling och industriautomation.

Våra förväntningar

• Du har en kandidat- eller masterexamen inom maskinteknik alternativt en annan utbildningsbakgrund dock har gedigen erfarenhet av mekanikkonstruktion.
• Du har erfarenhet av något CAD-program.
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Det är meriterande med erfarenhet av beräkningar på linjära drifter samt kunskaper inom animering och rendering.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

• Har förmågan att samarbeta och bygga tillitsfulla arbetsrelationer då du i din roll samverkar både internt och externt med olika parter.
• Är resultatorienterad och har lyhördhet för kunden.
• Är nyfiken och problemlösningsorienterad. Du ser orsakerna till problemet och kommer sedan med förslag på praktiska och sunda lösningar.
• Trivs att arbeta i en teknisk- och kompetensintensiv miljö.

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Personal till Fitness24Seven Jönköping med omnejd!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 20
Älskar du kunder och variation? Vi letar efter en ambulerande Gymvärd till Fitness24Seven i Jönköping och omkringliggande områden!

Är du en pålitlig person som gillar att vara flexibel och resa i arbetet? Då har vi något för dig! Om du känner igen dig i egenskaperna nyfiken och engagerad samt har erfarenhet inom servicebranschen, så söker Fitness24Seven nu en kollega på heltid som kommer att arbeta på olika gym med Jönköping som utgångspunkt.Du är varmt välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds gratis träningskort på alla Fitness24Sevens gym.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på dina gymanläggningar. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Tjänsten är heltid på 100% med arbetstider måndag-torsdag kl. 12.00-20.15 samt fredagar kl. 10.15-17.15.
Detta är en ambulerande tjänst och därför är det ett krav med körkort och tillgång till egen bil.

Anläggningarna som du kommer att jobba på är följande: Jönköping Centrum, Jönköping Väster, Värnamo, Vetlanda, Ljungby, Växjö, Skövde och Mariestad. Tänkt start för tjänsten är omgående!

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift. Med hänvisning till 5 kap 2 § Arbetsmiljölagen behöver du vara minst 18 år. Rollen innefattar ensamarbete, hantering av betalningsmedel och utförs delvis på kvällar.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Rektor till Jönköping University

Utbildningsplanerare, företag
Läs mer Aug 25
Vill du vara med och forma framtiden för Jönköping University? Nu söker Jönköping University ny rektor!

Välkommen att söka till Jönköping University (JU) - ett modernt lärosäte som kännetecknas av en internationell profil, entreprenörsanda och nära samarbete med det omgivande samhället.Har du drivet och kompetensen att leda JU in i framtiden? Är du en erkänd forskare med erfarenhet av framgångsrikt ledarskap på högre chefsnivå? Sök uppdraget som Rektor för Jönköping University och ta ditt ledarskap till nästa nivå!

Ditt anställningserbjudande

Information om anställningen
Rektorn har det övergripande ansvaret för högskolan och är utsedd av Stiftelsens styrelse.
Anställningen är ett förordnande på fyra år som rektor, med möjlighet till förlängning.
En kombination med annan anställningsform kan bli aktuellt.

Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som rektor är att leda organisationen in i framtiden, med visioner och en tydlighet i nära samarbete med alla medarbetare, studenter och andra intressenter.

Jönköping University har tillväxtambitioner, med en grund i konkurrenskraftig utbildning och effektfull forskning samt starka samarbeten med industrin och andra lokala, nationella och internationella intressenter.

Värt att veta

Jönköping University är en stiftelsehögskola med rätt att utfärda examina på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå.

Jönköping Universitys vision är en internationell högskola i Jönköping. Vi attraherar högt kvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma människor från hela världen. Vi bidrar till hållbart välstånd i regionen där vi bor, vilket ger plats för kunskapsbaserad innovation och företagande.

Våra förväntningar

Kvalifikationer
Akademisk bakgrund:
I enlighet med högskoleförordningens behörighetskrav för rektorer (SFS 1993:100, 2 kap, 11§) och varit verksam i den internationella forskningsmiljön, kunskap om utbildningssektorn och erfarenhet från undervisning och samverkan vid universitet och högskolor.

Ledarerfarenhet:
Du har dokumenterad erfarenhet av strategisk ledning samt att leda framgångsrikt genom andra i komplexa internationellt verksamma kunskapsinstitutioner, gärna på högre chefsnivå.

Strategisk utveckling:
Du har kunskap om nationella och internationella förutsättningar och möjligheter för högre utbildning och forskning. Du har även en god förmåga att utveckla och tillämpa strategier som resulterar i konkurrenskraftig organisation och god verksamhetsutveckling. Erfarenhet av att driva hållbarhets-, jämställdhets- och mångfaldsarbete.

Samverkan med intressenter:
Du har erfarenhet av konstruktiv och resultatorienterad samverkan mellan akademi, näringsliv, offentlig sektor och omgivande samhälle regionalt, nationellt och internationellt, framför allt EU.

Språkkunskaper:
Du är en god kommunikatör som har tillräckliga kunskaper i svenska, så att du kan läsa, skriva och kommunicera. Du talar och skriver flytande engelska.

Ledarskap:

• Du har ett visionärt och inspirerande ledarskap vilket bidrar till att skapa en attraktiv arbetsmiljö för både studenter och anställda.

• Du har en social kompetens och skapar goda relationer.
• Du leder genom delegering och tillit och skapar därmed förtroende i organisationen.

• Du har en god kommunikation vilket ger sig uttryck i lyhördhet, god förankring, tydlighet, transparens och förmåga att fatta beslut. Allt detta med en god och balanserad integritet.
• Närvarande och synligt ledarskap

Meriterande är om du har:

• En professur
• En gedigen internationell utblick och ett starkt nationellt och internationellt nätverk
• Kunskap och erfarenhet av styrelsearbete. Förståelse för stiftelseformen.
• Erfarenhet/god kontakt med departement och nationella myndigheter, till exempel de forskningsfinansierade myndigheterna och stiftelserna samt utbildningsdepartementet.

Välkommen med din ansökan, senast 2023-09-25.
Ansökningarna kommer att hanteras löpande, skicka därför in din ansökan redan i dag!

Till ansökan bifogas CV i PDF-format.

Vill du nominera någon till det här uppdraget? Vänligen kontakta Kathrine Jahnberg på TNG, e-mail: kathrine.jahnberg@tng.se.

Frågor? Kontakta HR-direktör Marie Eriksson +4636-101257 eller

Stiftelsens ordförande Anders Danielsson, 0706-999669

Facklig företrädare Mikael Palmgren, Saco-S +4636-101647
Thomas Axelsson, ST +4636-101257

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor.Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

President to Jönköping University

Utbildningsplanerare, företag
Läs mer Aug 25
Do you want to be part of shaping the future of Jönköping University? JU is now looking for a new President!

Welcome to apply to Jönköping University (JU) - a modern institution characterized by an international profile, entrepreneurial spirit, and close collaboration with the surrounding society.Do you have the drive and competence to lead JU into the future? Are you a recognized researcher with experience in successful leadership at a senior executive level? Apply for the position as Rector of Jönköping University and take your leadership to the next level!

Purpose, Offer and Benefits

Information about the position
The president has overall responsibility for the University and is appointed by the Foundation Governing Board.
The position of president is a four-year appointment that may be extended.
It may be possible to combine the appointment with other forms of employment.

Your Responsibilities

Your role as president is to lead the organisation into the future. You will lead with vision, demonstrate clear leadership, and work closely with all staff, students, and other interested parties.

Jönköping University has ambitions to grow, building on our market-attractive courses and study programmes, impactful research, and strong collaboration with industry and other local, national, and international stakeholders.

The Bigger Picture

Jönköping University is a foundation with the right to award undergraduate, master´s, licentiate, and doctoral degrees.

Jönköping University is an international university located in Jönköping. We attract highly qualified, inventive, and ambitious people from all over the world. We contribute to sustainable prosperity in our region, paving the way for knowledge-based innovation and enterprise.

Our Expectations

Qualifications
Academic background:
You meet the requirements for appointment as president stated in the Higher Education Ordinance (Swedish Code of Statutes 1993:100, Chapter 2, Section 11) and have been an active participant in the international research community. You also have knowledge of the education sector and experience of teaching at the higher education level and third stream activities.

Leadership experience:
You have proven experience of successful strategic leadership and leadership through others in complex, internationally active knowledge institutions, preferably at the senior management level.

Strategic development:
You have knowledge of the limits and possibilities of higher education and research at the national and international level. You also have an outstanding ability to develop and implement strategies that move your organisation in the right direction and give it a competitive edge. In addition, you have experience of leading work on sustainability, gender equality, and diversity.

Collaboration with stakeholders:
You have experience of constructive and result-orientated collaboration between academia, industry, the public sector, and the wider society at the regional, national, and international level, most importantly collaboration with the EU.

Language skills:
You have at least a basic command of written and spoken Swedish. You speak and write fluent English.

Leadership:

• Your visionary and inspiring leadership helps create an attractive work environment for both students and staff.
• You have highly developed interpersonal skills and build strong relationships.
• Having confidence in others´ ability, you lead by delegating responsibility and thereby gain the trust of the organisation.
• As an excellent communicator, you are responsive, seek support for your ideas, communicate clearly, ensure transparency, and demonstrate a strong decision-making ability. You combine this with sound integrity.
• You are a present and visible leader.

Preferably, you:

• hold a professorship,
• have a strong international outlook and robust national and international networks,
• have knowledge and experience of board work and are familiar with foundations as an organisational form, and
• have experience from/good relations with Swedish ministries and government agencies, for example the research funding bodies and the Ministry of Education and Research.

Please submit your application no later than 25 September 2023.
Early application is advised, as applications will be processed as soon as they are received.

Please attach your CV in PDF format to your application.

Do you want to nominate someone for this assignment?
Please contact Kathrine Jahnberg at TNG, email: kathrine.jahnberg@tng.se.

Questions? Contact Chief HR Officer Marie Eriksson +4636-101257 or Anders Danielsson, chair of the Foundation Governing Board, 0706-999669

Trade union representatives Mikael Palmgren, Saco-S +4636-101647
Thomas Axelsson, ST +4636-101257

 

Interested?
We work with TNG in this recruitment process. They are recruitment specialists in unbiased and competence based recruitment, which creates diversity and innovation in teams and contribute to a sustainable employment market. If you are interested in this position, apply right now! The selection process is ongoing and the position can be filled before the last apply-date. If you have any questions, please contact the recruiter.

Ansök nu

Flexibel gympersonal till Fitness24Seven Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 28
Gillar du en varierande och social vardag? Nu söker vi en ambulerande Gymvärd till Fitness24Seven i Jänköping med omnejd!

Om du är en flexibel person som tycker om att resa (och möta nya människor) i tjänsten, har vi chansen för dig! Är du nyfiken, engagerad och har erfarenhet från servicebranschen? Fitness24Seven rekryterar nu en kollega på heltid som kommer att arbeta på flera olika gymanläggningar. Välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds gratis träningskort på alla Fitness24Sevens gym.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på dina gymanläggningar. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Tjänsten är heltid på 100% med arbetstider måndag-torsdag kl. 12.00-20.15 samt fredagar kl. 10.15-17.15. 
Detta är en ambulerande tjänst och därför är det ett krav med körkort och tillgång till egen bil.

Anläggningarna som du kommer att jobba på är följande: Jönköping Centrum, Jönköping Väster, Värnamo, Vetlanda, Ljungby, Växjö, Skövde och Mariestad. Tänkt start för tjänsten är omgående!

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal
• Har körkort B samt tillgång till egen bil

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift. Med hänvisning till 5 kap 2 § Arbetsmiljölagen behöver du vara minst 18 år. Rollen innefattar ensamarbete, hantering av betalningsmedel och utförs delvis på kvällar.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor.Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Platschef till bolag strax utanför Jönköping

Organisationschef
Läs mer Apr 14
Erfaren platschef med kunskaper inom BAS P/U sökes för ett spännande projekt till ett bolag nära Jönköping

Vi söker nu en erfaren och driven platschef med kunskaper inom BAS P/U som ska leda anläggningsplatsen för ett ettårigt projekt i Tenhult strax utanför Jönköping. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda, samordning och/eller projektledning.Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som platschef har du ansvaret för att säkerställa att verksamheten på anläggningsplatsen fungerar effektivt och kostnadseffektivt, hantera personal och fatta beslut. Det ingår även att se till att säkerhets- och föreskrifter följs samt hålla kontakt med kunder och intressenter. Platschefen måste också hantera eventuella problem och kriser som uppstår på anläggningsplatsen.

 

Dina arbetsuppgifter

Rollen som platschef innefattar följande:

• Samla in dagböcker veckovis med mark- och montageentreprenör, samt distribuera detta till projektledare för dennes kontroll samt klarering.
• Hantera alla UE´n enligt kontrakt på site
• Få tillgång till alla ritningar via Projektledare i projektet för att se till att mark- och montageentreprenörer jobbar enligt senast utgåva av bygghandlingar
• Rapportera omedelbart incidenter, tillbud och olyckor till Projektledare samt HMSK
• Planera logistik, lagringsytor och etablering för god ordning på site
• Följa upp att mark- och montageentreprenören följer tidplanen och vid eventuella ändringar lyfta detta direkt med Projektledare
• Begära in riskanalyser och arbetsberedningar från UE:n, samt följa upp att de följs och signerar dem innan arbetet utförs
• Agera Elsäkerhetsledare för företagets eventuella egna arbeten på site, samt Elsäkerhetssamordnare till övriga UE´s Elsäkerhetsledare
• Säkerställa att vi följer tidplan och omedelbart eskalera till projektledare vid eventuell försening
• Vara behjälplig med detaljplanering av arbeten samt arbetsområden tillsammans med Projektledare samt UE på site
• Verka för gott samarbete och positiv stämning på arbetsplatsen

Värt att veta

Uppdraget startar 2023-07 och slutar 2024-05. Arbetsort: Tenhult/Jönköping

 

Våra förväntningar

Utbildningskrav för att komma in på Site (kan genomgås efter man börjar):

• ESA-19 grund och arbete för fackkunnig
• BAS P/U
• Svks interna utbildningar (HMSK-Avvikelsehantering på Svenska kraftnät, Svenska kraftnäts kompletteringar till ESA, Arbetsmiljöutbildning, Svenska kraftnät extern miiljöutbildning)
• Intyg/certifikat ID06, HLR, CV

Meriterande om du har arbetat med elkraftsanläggningar sedan tidigare. Vi ser gärna att du är en strukturerad och noggrann person som har lätt för att samarbeta och är kommunikativ.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Key Account Manager till AstraZeneca!

Key account manager
Läs mer Okt 24
Är du Key Account Manager och vill utvecklas? Vår kund Astrazeneca söker nu en Key Account Manager för ett konsultuppdrag.

Gillar du att bygga långsiktiga relationer och arbeta mot mål? Astrazeneca söker nu en Key Account Manager!Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Dina arbetsuppgifter

Som Key Account Manager kommer du att ingå i AstraZenecas starka division Respiratory, en av våra viktigaste tillväxtplattformar. Du kommer att driva kommersiella interaktioner med olika partners. Du kommer att vara ansvarig för dina regionala konton för att säkra försäljningen och driva verksamheten i samarbete med både lokala och nationella tvärfunktionella team.

Proaktivt identifiera affärsmöjligheter, kommunicera värdeerbjudanden i linje med intressenternas behov och mål och rekommendera lösningar för att driva och utveckla verksamheten.

• Utveckla en gedigen förståelse för förskrivarnas och andra viktiga partners behov och uppfattningar.
• Främja tvärfunktionellt och regionöverskridande samarbete för att utnyttja AZ:s möjligheter till kontohantering.
• Säkerställa tillgång till konton och marknader genom att driva aktiviteter med rätt kunder inom rätt konton.
• Bygga upp, utveckla och leda långsiktiga externa relationer.
• Driva och genomföra vår digitala och strategier gentemot våra kunder.

Värt att veta

Initialt arbetar du som konsult ute hos vår kund, anställd via oss på TNG. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Rollen är fältbaserad och placerad i Östergötland/Jönköping/Kalmar län med ansvar för att driva utvecklingen av produkter inom arbetsområdet. Uppdraget är 6 månader med start 2/1 2023. 

Våra förväntningar

Vi vill att du har en akademisk examen eller motsvarande med en bakgrund inom hälso- och sjukvård eller kommersiell verksamhet. Du har validerad och relevant erfarenhet av försäljning inom läkemedelsindustrin eller annan stark biomedicinsk bakgrund. Att ta till dig och kommunicera vetenskaplig information är lika viktig för rollen som din utmärkta kommunikationsförmåga, du talar svenska och engelska obehindrat. 

Du har en kommersiell innovation - förmåga att utveckla, utforma och genomföra effektfulla, kundfokuserade aktiviteter för att uppnå långsiktiga affärsmål du har även förmåga att samordna, anpassa och engagera sig i tvärfunktionella team för att driva verksamhet och tillgodose enskilda kunders behov. Viktigt är även att du har förmåga och beredskap att resa inom regionen och i enlighet med rollens behov, samt ett krav på körkort och egen bil att använda vid arbetsresor.

 

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Gymvärd till Fitness24Seven i Värnamo, Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 9
Fitness24Seven i Värnamo Jönköping söker en social och engagerad Gymvärd!

Är du en positiv och driven person som vill leverera grym service till medlemmarna på anläggningen i Värnamo? Trivs du i en social miljö som du kan kombinera med en annan sysselsättning och brinner för träning och hälsa? Läs då vidare och sök till tjänsten som Gymvärd till Fitness24Seven redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd på anläggningen i Värnamo kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Värnamo. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans med en kollega på gymanläggningen i Värnamo. Tjänsten är 50% med arbetstider måndag till torsdag kl. 15:15 - 20:15. Tänkt start är 15/8. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd.

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Fitness24Seven söker Gymvärd i Värnamo, Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 20
Nu söker Fitness24Seven i Värnamo Jönköping en initiativtagande och energisk Gymvärd!

Är du en positiv och driven person som gillar att leverera service i världsklass? Vill du dessutom vara i en miljö där du får vara med och göra skillnad för våra medlemmar? Då ska du skicka din ansökan till rollen som Gymvärd hos Fitness24Seven i Värnamo i Jönköping redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd på anläggningen i Värnamo kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Värnamo. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på din gymanläggning i Värnamo. Tjänsten är deltid på 50% med arbetstider måndag till torsdag kl. 15:15 - 20:15. Tänkt start är 15/8. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd.

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Fitness24Seven söker Gymvärd till Jönköping!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 4
Driven och serviceinriktad Gymvärd till Fitness24Seven i Jönköping!

Är du en person som är redo för ett varierande deltidsjobb som Gymvärd hos Fitness24Seven? Nu söker anläggningen i Jönköping Väster en kollega som vill ge medlemmarna enastående service!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd på anläggningen i Jönköping Väster kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Jönköping Väster. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på din gymanläggning i Jönköping Väster. Tjänsten är deltid på 50% med arbetstider måndag till torsdag kl. 15:15 - 20:15. Tänkt start är 8/8. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd.

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Jobba 100% på Fitness24Seven i Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 29
Är du träningsintresserad och vill jobba heltid på gym? Då har vi ett jobb till dig!

Vill du ha ett jobb där du sätter kunden i största fokus? Vill du ha en roll med mycket eget ansvar där du får utvecklas som person? Nu Söker Fitness24Seven en Gymvärd/Site Responsible till deras gymanläggning i Jönköping Centrum. Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb med mycket service. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Jönköping. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans med en kollega. Tjänsten är på heltid med arbetstider Mån-Tors 11:45-21:15, Fre kl. 11:45-17:15 och Lör kl. 09:45-14:15.

Tänkt start är omgående. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Site Responsible. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Jobba extra på Fitness24Seven i Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Feb 19
Vill du jobba deltid och gillar du service och vill kombinera detta med hälsa och träning? Då är Fitness24Seven något för dig!

Trivs du att arbeta med service och samtidigt har ett intresse för hälsa och träning? Gillar du med att sätta kunden i största fokus? Vill du ha en roll med mycket eget ansvar där du får utvecklas som person? Nu Söker Fitness24Seven i Jönköping en gymvärd som vill jobba extra, minst 2 pass i veckan. Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site Responsible på anläggningarna i Jönköping. kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du att ansvara för driften på anläggningarna i Jönköping. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans med en kollega på gymanläggningarna i Jönköping. Tjänsten är en timanställning där du behöver kunna jobba 2-3 pass fördelat mellan måndag till fredag kl.15.30 - 20.15. Under sommarperioden (maj-augusti), har du som gymvärd möjlighet att få utökade arbetstider, varierande mellan 50-100% på anläggningarna i regionen. Efter sommarperioden återgår du till minst 2 pass i veckan. 

Tänkt start är omgående. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Site Responsible.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Chef till Memira Eyecenter i Jönköping

Organisationschef
Läs mer Sep 14
Till expansiva Memira rekryterar vi en chef till Memira Eyecenter i Jönköping. Läs mer i annonsen och sök här!

Är du en ledare kännetecknas av stort engagemang och drivs av att utveckla ett bolag på frammarsch? I så fall kan detta vara något för dig! Vi rekryterar just nu en chef till Memira Eyecenter i Jönköping, som ska vara med och leda regionen mot nya framgångar. Här kommer du vara en del av ett familjärt, jordnära och ödmjukt bolag och som dessutom är ledande i sin bransch. Låter detta intressant för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som chef, eller Eyecenter Manager som du tituleras internt på Memira Eyecenter, jobbar du i en bred roll med största fokus att påverka organisationen och regionen framåt. Du är en del av ett företag som är marknadsledande i Norden och som utgör en signifikant skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögon och synkorrigering.

På Memira Eyecenter arbetar du i en växande organisation som är mitt i en inflytelserik och ständigt utvecklande bransch. Förutom detta är du också en del av ett generöst bolag som anordnar roliga aktiviteter och som har förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och 30 dagars semester. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chef på Memira Eyecenter i Jönköping kommer du att axla en bred, varierande roll, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att ha organisatoriskt och ekonomiskt ansvar och vara en nyckelperson i expansionen av regionen. 

I rollen kommer du att: 

• Leda och fördela arbetet, motivera och inspirera hela kliniken/klinikgrupperna att maximera försäljningen
• Ansvara för verksamhetens dagliga drift (i form av resursoptimering, arbetsflöde, inköp och liknande)
• Ansvara för nyckeltal, KPI:er och budget 
• Ha personalansvar i form av chefskap och utveckling av medarbetare samt rekrytering av nya kollegor
• Debitering/fakturering till landstinget
• Säkerställa förstklassig service genom hela patientcykeln 
• Hitta nya, affärsmässiga samarbeten i regionen - ex mot vårdcentraler och optikkedjor

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Memira Eyecenter i Jönköping har kontor på Borgmästargränd 1A. Start sker efter överenskommelse, men vi ser gärna att det blir så snart som möjligt. Du kommer att jobba kontorstider, med viss möjlighet till flexibilitet. Vissa resor kan tillkomma i tjänsten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. 

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik och lyckas i positionen som chef ser vi att du tidigare har jobbat i liknande roll med chefsansvar, så att du känner dig trygg i att leda teamet framåt för att nå företags gemensamma mål.

Vidare tror vi att du:

• har jobbat i en verksamhetsnära och ledande roll tidigare, med vana av att fatta affärsmässiga och organisatoriska beslut
• har erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling 
• är analytisk och har god förståelse för finansiella rapporter/nyckeltal
• är samarbete och service personifierad och har en vilja att nå mål tillsammans med ditt team och dina kollegor
• har god systemvana och förståelse för effektivisering och förbättring av processer
• har en eftergymnasial utbildning (inom ex ekonomi, juridik eller annat relevant) 
• har flytande kunskaper i svenska och engelska 

Vi ser det som meriterande för rollen om du har god vana av att jobba med landstinget eller om du jobbat kliniskt.

Drivkrafter som vi tror finns hos dig är att du verkligen gillar att leda och motiveras av att ge energi till ditt team för att nå nya resultatmål ihop. Förutom detta tror vi också att du är en person som har god förståelse och intresse för att skapa nya, hållbara och kvalitativa kundrelationer.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Fitness24Seven i Jönköping söker heltidsanställd

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 18
Har du en passion för service och hälsa? Fitness24Seven söker nu en Sight Responsible i Jönköping. Läs mer och sök idag!

Söker du efter en varierad roll med ansvar där du får växa som person? Trivs du att jobba med service och vill inspirera andra inom hälsa och träning? Perfekt! Nu söker vi en Gymvärd/Sight Responsible på heltid till anläggningen Jönköping Väster. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site Responsible på anläggningen i Jönköping Väster kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Jönköping Väster. Det innebär bland annat att:

• Uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• Fånga upp behov och feedback från medlemmar
• Skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• Utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• Jobba mot uppsatt budget
• Lägga beställningar och hantera order
• Registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på din gymanläggning i Jönköping Väster. Tjänsten är heltid med arbetstider måndag till fredag kl. 11.30 - 19.15. Tänkt start är 6 januari 2020. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Sight Responsible.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Jobba heltid på Fitness24Seven i Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 4
Jobba heltid på Fitness24Seven i en inspirerande roll som gymvärd där service, träning och hälsa står i fokus. Läs mer & sök idag!

Har du ett intresse för träning och hälsa? Trivs du i en roll där fokus är på service och relationsskapande? Perfekt! På Fitness24Seven får du kombinera detta i rollen som gymvärd. De söker nu till sin anläggning i Jönköping centrum en gymvärd på heltid. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site Responsible på anläggningen i Jönköping centrum kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Jönköping centrum. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration
• leda small group workouts

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på din gymanläggning i Jönköping centrum. Tjänsten är heltid på 100% med arbetstider måndag till fredag kl. 11:30- 19:15. Tänkt start är 12/8. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som gymvärd.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Jobba heltid på Fitness24Seven nya gym i Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 22
Nu har du chansen att vara en del av Fitness24Sevens nya gym i Jönköping. Brinner du för service och sätter kunden i fokus? Sök nu

Fitness24Seven öppnar upp en ny anläggning i Jönköping Väster, och söker nu en Site Responsible på heltid som även kommer att vara med att jobba inför premiäröppningen av anläggningen! Har du ett intresse för träning och hälsa? Trivs du i en roll där fokus är på service och relationsskapande? Perfekt! På Fitness24Seven får du kombinera detta i rollen som Site Responsible. De söker nu till sin anläggning Väster i Jönköping en gymvärd på heltid. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site Responsible på anläggningen Väster i Jönköping kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning Väster i Jönköping. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam på din gymanläggning Väster i Jönköping. Tjänsten är heltid vilket innebär 40 h/v med arbetstider måndag till fredag kl. 11.30 - 19.15. Tänkt start är 1 augusti. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Site Responsible.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
• är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Area Manager till Fitness24Seven i Småland

Butikschef
Läs mer Apr 2
Fitness24seven söker dig som vill arbeta som Area Manager i Region Väst och vill vara med att bygga upp deras området i Småland!

Har du erfarenhet av personalansvar och resultatorienterat arbete? Vill du ha möjlighet att arbeta på både strategiskt och operativt samt bidra till att utveckla verksamheten hos Sveriges mest snabbväxande gymkedja? Nu söker vi en Area Manager till Fitness24Seven som ska ansvara för att bygga upp deras område i Småland med utgångspunkt från kontoret i Jönköping. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Area Manager på Fitness24Seven får du bli en del av en gymkedja med visionen "We lead people to a healthier life no matter who you are or where you live", Fitness24Seven är en globalt växande gymkedja med mer än 200 gym i sex olika länder. I rollen som Area Manager har du en aktiv del i företagets utveckling genom att samarbeta med olika funktioner både lokalt och inom Europa samt ha ett helhetsansvar för att ditt område i Region Väst levererar utefter de uppsatta målen.

Ditt område består av 15 anläggningar i Småland men längre resor förekommer också. Detta innebär att du ansvarar för att rekrytera, planera och utbilda personalen inom ditt område, samt att du leder och utvecklar verksamheten på anläggningarna i enlighet med Fitness24Sevens riktlinjer och värderingar. Här får du även ansvara för områdets budget och försäljning, samtidigt som du arbetar aktivt med att nå uppsatta mål.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Area Manager kommer du bland annat att:

• Ha ett övergripande ansvar för driften av anläggningarna inom ditt område
• Coacha gymvärdar/Site Responsibles och PSM/platschefer i den dagliga verksamheten
• Utbilda medarbetare i god säljteknik och service på högsta nivå
• Delta i processen med att rekrytera nya medarbetare
• Skapa strategier för att öka träningsupplevelsen hos medlemmarna
• Ta fram en årlig budget för dina anläggningar
• Säkerställa att satta budgetmål uppnås
• Följa upp kvalitetsrapporter och medarbetarundersökningar
• Identifiera möjligheter att stärka konkurrenskraften hos Fitness24Seven
• Kontinuerligt utveckla Fitness24Seven som varumärke

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidare anställning som inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer att tillhöra Region Väst och utgå från kontoret i Jönköping. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra kollegor, exempelvis Area Manager som ansvarar för andra områden i Region Väst och som utgår från kontoret i Göteborg. Du kommer även att ha regelbundet besöka de olika gymanläggningarna inom ditt område.

Arbetstiden är i huvudsak förlagd till vardagar kl. 08-17, men du styr mycket av din arbetstid själv där din flexibilitet och din planeringsförmåga är viktiga grundstenar. I ditt arbete rapporterar du kontinuerligt till din Regional Manager. Du kommer också att få en gedigen introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Area Manager hos Fitness24Seven. Vidare finns det goda möjligheter att på lång sikt utvecklas inom företaget.

VEM ÄR DU?

• Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap på distans och resultatorienterat arbete

För att kunna leda dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och är tydlig i din kommunikation, eftersom en stor del av arbetet sker på distans. I ditt arbete kommer du att ha många kontaktytor, vilket förutsätter att du har en god social förmåga och är bra på att bygga relationer med såväl kollegor som medlemmar på dina olika anläggningar. Som person har du ett strukturerat arbetssätt och är van vid att ta mycket eget ansvar, samtidigt som du är prestigelös och kan samarbeta väl med andra. Det är viktigt att du är lyhörd och kan agera snabbt, då du arbetar i en föränderlig miljö, men du har även förmågan att se ditt arbete ur ett längre perspektiv.

Du delar vårt intresse för träning och hälsa, och vill bidra till att stärka Fitness24Seven som varumärke. Vi ser att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Servicetekniker till FordonsGas i Jönköping

Styr- och reglertekniker
Läs mer Okt 12
Vill du jobba med framtidens energi? Till Fordonsgas i Jönköping söker vi nu en servicetekniker.

I Jönköping söker vi nu dig som vill arbeta som servicetekniker och på ett ansvarsfullt och självständigt sätt underhålla FordonsGas tankstationer i Jönköping med omnejd. Med ditt säkerhetstänk och öga för noggrannhet bidrar du till att FordonsGas tankstationer fortsatt håller hög standard.FordonsGas vision är att bli det ledande energiföretaget inom cirkulär mobilitet och att göra det enklare att färdas hållbart. Det gör vi genom att driva och bygga tankstationer för gasenergi runtom i Sverige. Idag driver vi över 40 tankstationer för komprimerad gas, två för flytande gas samt tre bussdepåer. Vi är 36 anställda med huvudkontor i Göteborg och servicekontor i Skövde, Jönköping och Lilla Edet. FordonsGas Sverige AB ägs sedan 2015 av Air Liquide.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Önskar du få använda din känsla för service och axla ett stort ansvarsområde så är denna tjänsten något för dig. FordonsGas verkar för att fler ska välja gasdrivna fordon och i din roll har du en stor påverkan för att deras vision blir verklighet genom att bidra med en god service i din framtida roll som servicetekniker. Vidare erbjuder vi dig:

• Hög självständighet i arbetet.
• Stora kontaktytor
• Arbete inom en spännande och visionär bransch!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Förebyggande, - akut, - förbättrande och avhjälpande underhåll.
• Rapportering till servicechef 
• Följa upp och jobba med ständiga förbättringar 
• Underhåll av tankstationer för komprimerad och flytande biogas

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår ifrån kontoret i Jönköping, därifrån servar du tankstationer inom en radie på ca 35 mil. Det betyder att du trivs bakom ratten! Arbetet är självständigt och ställer höga krav på din förmåga till problemlösning. Samtidigt får du social kontakt då du pratar med kunder, leverantörer och givetvis dina kollegor internt. Du blir en sann spindel i nätet! 

Beredskap ingår i tjänsten och uppgår till en vecka med 5 veckors mellanrum.

VEM ÄR DU?

Du som söker har en relevant bakgrund, kanske har du tidigare arbetat som maskinreparatör, elektromekaniker, eller liknande. Då du kommer att arbeta med gasteknik - brandfarlig gas, höga tryck och cryogen gas är det otroligt viktigt att du är en noggrann person med ett högt säkerhetstänk. Du trivs med att arbeta självständigt och har stort driv och initiativkraft. Arbetet är till stor del administrativt, det är därför viktigt att du känner dig bekväm och trivs med detta. I arbetet har du också daglig kontakt med både kunder och leverantörer, så vi lägger stor vikt vid din känsla för god service och betydelsen av det. B-körkort är ett krav. Ta gärna en titt på fordonsgas.se för att lära känna oss bättre!

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Onsite nätverkstekniker till Huskvarna

PC-samordnare
Läs mer Jun 13
Vill du jobba på ett stort internationellt bolag? Sök då jobbet som Nätverkstekniker till Onsite support!

Är du en person som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete? Vill du utveckla dina kunskaper inom teknik och IT på ett välkänt stort företag inom produktion?Vi söker nu en Nätverkstekniker med erfarenhet av nätverk till en av våra kunder i Huskvarna. Du skall arbeta i deras Onsite-grupp både mot ärendekön från central HelpDesk och med planerade installationer och förändringar i IT-miljön. Arbetet sker till största delen på plats ute hos kund. Någon resa till andra siter kan förekomma.Uppdraget startar i Juli och pågar fram till årsskiftetr. Tjänsten ska tillsättas snarast och ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

• En dynamisk arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor
• En möjlighet att kunna öka din efterfrågan på arbetsmarknad i framtiden
• Utveckla dina kunskaper inom teknik, service och IT
• Ett spännande uppdrag som löper över hela 2018

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Felsöka och åtgärda ärenden av IT-produkter såsom PC, nätverk och skrivare
• Arbetar med planerade installationer och förändringar i IT-miljön
• Upprätta PC, printrar, routrar och switchar samt konfigurera dessa enligt underlag
• Dokumentera i ärendesystem

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du är produktiv, serviceinriktad, teknisk och en teamspelare som brinner för service. Du skall ha såväl teoretiska kunskaper som praktisk erfarenhet av att arbeta i och med nätverk. Du gillar att vara behjälplig, att hantera kunder, vara pedagogisk och har en väl utvecklad känsla för service. Förutom den tekniska kompetensen är förmågan att kunna dokumentera och ordningssinne A och O för denna tjänst. Körkort B är meriterande.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Gymvärd på heltid till Fitness24Seven i Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Feb 26
Vill du jobba med service på en av Sveriges snabbväxande gymkedja? Då är Fitness24Seven arbetsplatsen för dig!

Vill du ansvara för din egna gymanläggning? Brinner du för att ge en god service och tycket hälsa och träning är kul? Nu kan du få vara ansiktet utåt på Fitness24Sevens Plus-anläggning i Jönköping. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som gymvärd på anläggningen i Jönköping kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Jönköping. Det innebär bland annat att:

• uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
• fånga upp behov och feedback från medlemmar
• skapa en säker och trygg träning på anläggningen
• utföra funktionskontroll av träningsutrustning
• jobba mot uppsatt budget
• lägga beställningar och hantera order
• registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med platschefen, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Under dina arbetspass kommer du både att jobba ensam och tillsammans med en kollega på. Tjänsten är heltid vilket innebär 40 h/v med arbetstider måndag till fredag kl. 11.30-19.15. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som gymvärd på Fitness24Sevens Plus-gym i Jönköping.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

• har ett intresse för service
• tycker träning och hälsa är intressant
• jobbar effektivt, organiserat och självständigt
• har lätt att anpassa dig efter olika situationer
• tycker om att bygga relationer med medlemmar
• ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

 

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu