Decasol AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Decasol AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Elektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Feb 15
Vill du arbeta i en spännande och växande framtidsbransch? Trivs du med praktiska uppgifter i utomhusmiljö? Vi söker fler elektriker hos oss på Decasol, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Ett urval av dina arbetsuppgifter:
Driftsättning av solcellsanläggningar, laddstationer och batterilager
Anpassning och ombyggnad av elcentraler
Överlämning och utbildning till kunder



Om företaget
Decasol är tillsammans med Decatak ett av marknadens snabbast växande företag. Deca har funnits på marknaden sedan 2006 och erbjuder en unik helhetslösning med taktvätt, takmålning och solcellsinstallation. Vi har egna hantverkare i alla led och under högsäsong är vi över 150 anställda i organisationen.
Om jobbet
Är du driven, händig och trivs med att arbeta i team? Har du bakgrund inom solcells- eller takbranschen? Vi växer och söker nu flera duktiga elektriker i flera regioner i Sverige. Vi är ett härligt och familjärt gäng där ”frihet under ansvar” genomsyrar hela organisationen.
Du kommer arbeta tätt med projektledare, arbetschef och våra montageteam som monterar våra anläggningar. Du får en bil, utrustning och verktyg du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du får all får nödvändig upplärning/träning och självklart stöttning.
Meriterande & krav:
Godkänd elutbildning
AL-behörighet
B-körkort
Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift

Du ska tillsammans med ditt team leverera Sveriges främsta solcellsanläggningar.
Din vardag är varierande där största delen av ditt arbete utförs ute hos kund, så det är bra om kommunikation och kundkontakt känns naturligt för dig. Eftersom företaget växer finns det fantastiska möjligheter till utveckling. Vår mission på Decasol är att leverera marknadens främsta solcellsanläggningar.
Vill du bli en av oss?
Kontakta oss om du har några frågor eller skicka in ditt cv. Tjänsten tillsätts löpande, så sök tjänsten redan idag!
Kontaktperson: Alexander Svenberg, alexander@decasol.se alt 076-311 54 90
För mer info besök våra hemsidor: www.decatak.se samt www.decasol.se

Ansök nu

Mötesbokare

Telefonförsäljare
Läs mer Feb 12
Tillträde: Omgående
Om oss
Decatak&Decasol;:
Nordens största leverantör av takbehandling som består av taktvätt och takmålning samt solceller. Vi har varit aktiva sedan 2006 och är nu det ledande varumärket i branschen. Vi jobbar främst mot privatpersoner och bostadsrättsföreningar.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som mötesbokare hos oss på Decatak/Decasol tar du första kontakten med våra kunder. Du arbetar med telefon och dator som redskap, och tillsammans med våra säljare bokar in möten till och koordinerar deras kalendrar.
Det är därför viktigt att du trivs i en roll med mycket kontakt per telefon, att du är målmedveten, resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Vi jobbar tillsammans i en trivsam miljö där vi tar gemensamt och personligt ansvar. Ett härligt gäng som har kul på jobbet!
Du får självklart intern utbildning och gedigen introduktion.
Kvalifikationer
Meriterande om du har erfarenhet från mötesbokning eller liknande. Kan kommunicera flytande på svenska, både i tal och skrift. Engelska är meriterande, men inget krav.
Vi söker dig som är samarbetsvillig och van vid att leverera goda resultat. Du trivs i samspel med andra och jobbar även bra självständigt. Du är målmedveten och ger dig inte trots motgångar och är bra på att bygga relationer.
Vad innebär det att arbeta som mötesbokare hos Decasol?
· Du påverkar din egen lön – Inget lönetak!
· Frihet under ansvar.
· Du får vara med och bidra med idéer till företagets utveckling.
· Du blir en del av vårt härliga Team.
· Roliga konferenser och kick-offer.
Du är välkommen att skicka in CV samt personligt brev till mejlen som står nedan.
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Simon Murray, simon@decatak.se alt 073-3665904

Ansök nu

Solcellsmontör till växande bolag

Tak- och tätskiktsmontör
Läs mer Apr 14
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och ge överlägsen kundservice till våra kunder.
Arbetet sker till största del ute kos kund på hustak, du kommer vara en del av ett team bestående av montörer och elektriker. Din uppgift kommer att vara att sätta upp byggställningar, montera infästningar och paneler samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika arbetsmoment, resor och övernattningar förekommer.
För rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget, då vi verkar i en expansiv bransch. Du kommer att vara en central del i företagets kontakt med kunderna därav värdesätter vi stor social kompetens.
Du har en god fysik och är van att jobba utomhus. Arbetet kommer ibland att utföras på höga höjder.
Krav på sökande:
Vara praktiskt lagd.
Förmåga att arbeta självständigt och vara lösningsorienterad.
God kommunikationsförmåga i svenska eller engelska
Giltigt B-körkort.
Klara att jobba i varierande väder
Följande är meriterande:
Erfarenhet av snickeri
Erfarenhet av takläggning
Erfarenhet inom bygg & anläggning
Erfarenheter från solcellsbranschen
Om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Jönköping
Tillträde: Omgående
Anställningsvillkor: Heltid
Provanställning av 6 månader tillämpas.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu