Pingstförsamlingen i Jönköping jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Pingstförsamlingen i Jönköping i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Administrativ chef

Administrativ chef
Läs mer Okt 24
Vi söker Administrativ chef till Pingst Jönköping
Om oss
Vi vill vara en växande gemenskap där människor finner livet med Jesus och växer i tron på honom. Vi vill ge människor hopp och vara en kyrka som i kärlek är med och gör Jönköping och världen till en bättre plats.
Pingst Jönköping har drygt 2300 medlemmar med en bred verksamhet med flera olika delar, t.ex. barn- och ungdomsverksamhet, stor diakonal verksamhet, sång- och musikliv och mycket mer. Vi är en personalgrupp på ungefär 25 personer och har även en stor och engagerad volontärorganisation.
Om jobbet
Vi söker en engagerad administrativ chef för vår församling i Jönköping. Som administrativ chef har du ett övergripande ansvar för administrationen inom församlingen samt samordna olika verksamheter, lokaler och volontärer. Du har också ekonomi/budgetansvar, personalansvar samt samordnar övriga arbetsgivaransvarsfrågor och arbetsmiljöarbete.
Om dig
Du är nyfiken på att lära känna nya människor och ett nytt sammanhang. Du är flexibel och öppen för utveckling och nya samverkansformer. Du har en bred kompetens förvärvad genom högskoleutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi eller har erfarenhet som bedöms likvärdig. Du är strukturerad, har en analytisk förmåga, är flexibel och lösningsorienterad. Du har en god ledarskapsförmåga, är lyhörd och empatisk och bygger hållbara team. Erfarenhet av att leda volontärer inom en församling är meriterande.
Om du är en entusiasmerande ledare med erfarenhet inom församlingsarbete och har de övriga kvalifikationerna som vi söker, uppmanar vi dig att söka tjänsten som administrativ chef hos oss.
Vänligen skicka din ansökan med personligt brev och CV till ansokan@pingstjonkoping.se senast den 17:e november. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och har en tjänstegrad på 100% eller enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår föreståndare Marcus Ardenfors: marcus.ardenfors@pingstjonkoping.se
Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team!

Ansök nu