M Dryck & Konsult AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos M Dryck & Konsult AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Säsongsjobb som kock i Jönköping-området

Kock, à la carte
Läs mer Maj 14
Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående
VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se 
OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

Ansök nu

Kock till Isaberg Höganloft

Kock, à la carte
Läs mer Maj 11
Vi letar Kock till Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggning! Är det du?
Isaberg Höganloft är en restaurang med café och konferensverksamhet på Isaberg Mountain Resort i Hestra och ingår i familjeägda Palmgrengruppen som också driver Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Naturreservatet Isaberg ger en unik mötesplats med ett fantastiskt utbud av upplevelser året runt. Tillgången till skog, mark och vatten ger en av Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggningar med mountainbike, höghöjdsbana, rodel och aktiviteter vid vatten under sommarhalvåret. Vintertid är Isaberg södra Sveriges största skidanläggning med 11 nedfarter i varierande svårighetsgrad. Kök och a la carte inspireras av svenska och italienska smaker med närproducerade råvaror och säsongsvarierad meny så långt det är möjligt. Verksamheten inkluderar frukost, café, lunch med fokus på husmanskost, konferens- och evenemangsverksamhet. Under sommarsäsongen ingår också Golfkrogen på Isabergs Golfklubb som en egen verksamhet.
Isaberg Höganloft söker en 1:e kock som vill jobba i ett spännande och omväxlande kök. Vi söker dig som kan ta särskilt ansvar för vår husmanskost i produktion, effektivitet och ekonomi. Du är flexibel och kan ta plats i kall- såsom varmkök samt kvalitetssäkring i lucka vid leverans. Vi tror att du är en målinriktad person med stor yrkesstolthet, är lösningsorienterad och en god lagspelare som kan prioritera och leverera i varierande sysselsättning och ibland högt och intensivt arbetstempo. DET HÄR ÄR DU Vi tror att du är en målinriktad person med stor yrkesstolthet, är lösningsorienterad och en god lagspelare som kan prioritera och leverera i varierande sysselsättning och ibland högt och intensivt arbetstempo.  Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och kunna prioritera och ta ett helhetsansvar.  Du som söker har relevant yrkesutbildning och minst 3 års yrkeserfarenhet.  Meriterande är varierande erfarenhet från olika verksamheter och/eller i ledande befattning.
ANSTÄLLNING Tillsvidareanställning 80-100% efter provanställning. Kollektivavtal finns. B-körkort är fördel FRÅGOR KRING ROLLEN HR-ansvarig: camilla@palmgrengruppen.se VD: annica@isaberg.se Intervjuer sker löpande

Ansök nu

KOCK, SOUSCHEF, KÖKSMÄSTARE. Jobba som konsult i Jönköpingsområdet

Kock, à la carte
Läs mer Apr 27
Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående
VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se 
OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

Ansök nu

Restaurangchef för uppdrag i 6 månader????

Hovmästare
Läs mer Mar 24
Gillar du att driva förändring och förbättring inom restaurang? Låter det som du? Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och engagerad i det du gör. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Du har en bakgrund inom resturang från en ala carte restaurang, besitter en bred kunskap inom mat och dryck, och gillar att utveckla andra personer framåt. Att du är duktig på att planera och har koll på vad som sker är en viktig faktor för att driva teamet framåt på ett tydligt sätt. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Grunder inom restaurang Driva utveckling Har god råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ ådra Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, kollegor och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att inspirera och coacha andra människor - Noggrann i ditt arbete - Coachande och inspirerande i ditt ledarskap - Agil i ditt tänkande OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

KÖKSIS TILL FANTASTISK BACKRESTAURANG I SÄLEN

Köksmästare
Läs mer Okt 24
Gillar du högt tempo,möta härliga gäster, vara i en fjällmiljö och skapa nya relationer för livet?Det här är en unik möjlighet för dig som harjobbat något eller några år och vill ta nästa steg i din kockkarriär. Det med att utveckla dig själv till en ansvarsroll. Du kommer jobba på en fjällrestaurang som lagar all mat från grunden, har högt ställda krav på att gästen står i fokus och att man fungerar bra i gruppenpå arbetsplatsen.Fokus ligger på dina personliga egenskaper, lyhördhet och att du har ambitioner framåt. Du gillar att laga mat, har högt tempo i dig, är social och framåt. Då är vi en perfekt kombination.För denna roll tror vi att du är mellan 22-30 årPratar & skriver iflytande svenska/engelska
ROLLEN Som köksmästare ser du till att du har kontroll på köket med dess beställningar, scheman och att rätt varor köps. Samtidigt inspirerar du i den dagliga driften,arbetar rent och snyggt, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet.Du är öppen ochanpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Jobba med yngre medarbetare- Har en god struktur- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Lön efter överrenskommelse- OB- Tjänstepension & försäkringarvia ForaROLLENHeltid under säsongTjänsten tillsätts med start i början på december
VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se
OM OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. Att jobba tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att lära dig hur mycket som helst när det kommer till hotell och restaurang, jobba på härliga platser som är semestrar för andra och driva din personliga utveckling framåt.Här är möjligheterna oändliga.

Ansök nu

HOVMÄSTARE FÖR EVENT PÅ MADAME BRASSERI & CAFÈ

Hovmästare
Läs mer Sep 19
Madame söker en hovmästare evenemang som exekutivt kan leda matsalsarbetet i vår festvåning och vid evenemang i Gummifabriken. I driften ingår även ansvar för evenemangsbar, pausservering samt servering av föreställningsmenyer. Eftersom fest- och evenemangsverksamheten är inkonsekvent i tid och säsong kombineras tjänsten med ett arbetsledaransvar som hovmästare i vår matsal a la carte.Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ledarskapsförmåga att bygga framgångsrika team. Du är en stabil och trygg person med hög servicekänsla och god samarbetsförmåga som ställer höga krav på dig och din omgivning. För att trivas krävs att du har god struktur, ordningssinne och en stark vilja att utvecklas. Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och kunna prioritera och ta ett helhetsansvar.
Meriterande är erfarenhet från liknande befattningar, gärna i ledande position, barutbildning eller annan utbildning inom servering, mat och dryck. Kärlek och stolthet till serviceyrket är ett måste, liksom förmågan till ett naturligt värdskap.
Hos oss finns alla möjligheter när det kommer till att jobba på en högklassig ställe som med otroliga möjligheter. Vi är inte bara ett franskt Brasseri utan vi serverar även högklassig mat och dryck vid evenemang i hela huset.
Låter det intressant?

OM ANSTÄLLNINGENAnställningsgraden kan vara 60-100%. Tjänsten är tillsvidare efter 6-månaders provanställning. Palmgrengruppen är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal. Madame är en rökfri arbetsplats.
Tillträde omgående eller enligt ök. Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan genom att klicka på knappen nedan. Vid frågor kring tjänsten kontakta magnus@progressioswe.se
OM OSSMadame gör storstad av småstad i en ledande rendez-vous för människor, mat och nöjen!På brasseriets meny finns klassiska franska och svenska rätter tolkade på eget vis för både korta och långa besök. På vinlistan dominerar franska och amerikanska viner och i baren tolkas klassiska cocktails. Utöver brasseriet med a la carte har Madame café med eget bageri, lunch, pausserveringar till föreställningar, evenemangsmatsal, konferenser och evenemang.
Madame har utvecklats ur Gummifabrikens idé om att vara en mötesplats för kultur, näringsliv och akademi, en motor för tillväxt och utveckling. I huset finns en teatersalong, en livescen för konsert och evenemang, biostad i tre salonger, nya stadsbiblioteket, Campus Värnamo med ett antal hundra studenter i olika program och kurser samt ett varierande antal företag i kontorshotellet.

Ansök nu

COCKTAILBARTENDER TILL MADAME BRASSERI & CAFÈ

Barchef
Läs mer Sep 17
Vi söker dig som vill jobba med att förstärka och utveckla vår bar, cocktails och dryckeskunskap bland medarbetare och gäster i vårt brasserie, en klassisk matsal med ambitioner. Du behöver ha en stor passion för cocktails och drycker i allmänhet samt mötet med människor. Eftersom Madames verksamhet inkluderar konferens, fest- och evenemangsverksamhet ska du kunna kombinera din roll med servering och evenemangsbar mm.
Du är stabil och trygg person med hög servicekänsla och god samarbetsförmåga som ställer höga krav på dig och din omgivning. För att trivas krävs att du har god struktur, ordningssinne och en stark vilja att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och professionalitet i drift och värdskap.
För den här tjänsten krävs bartenderutbildning eller motsvarande erfarenhet av arbete i bar med cocktails och / eller mixologi. Meriterande är arbete i ledande befattning och övrig dryckeskunskap som t ex sommelierexamen.
Låter det intressant?
OM ANSTÄLLNINGEN
Du behöver ha en bakgrund i en relevant yrkesutbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet. Anställningsgraden kan vara 50-80% eller enligt ök. Tjänsten är tillsvidare efter 6-månaders provanställning. Palmgrengruppen är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal. Madame är en rökfri arbetsplats.Tillträde:SnarastIntervjuer sker löpande. Skicka din ansökan genom att klicka på knappen nedan.Vid frågor kring tjänsten kontaktaVD Annica Palmgren, annica@palmgrengruppen.seAnsökan sker genom länken.
OM OSSMadame gör storstad av småstad i en ledande rendez-vous för människor, mat och nöjen!På brasseriets meny finns klassiska franska och svenska rätter tolkade på eget vis för både korta och långa besök. På vinlistan dominerar franska och amerikanska viner och i baren tolkas klassiska cocktails. Utöver brasseriet med a la carte har Madame café med eget bageri, lunch, pausserveringar till föreställningar, evenemangsmatsal, konferenser och evenemang.
Madame har utvecklats ur Gummifabrikens idé om att vara en mötesplats för kultur, näringsliv och akademi, en motor för tillväxt och utveckling. I huset finns en teatersalong, en livescen för konsert och evenemang, biostad i tre salonger, nya stadsbiblioteket, Campus Värnamo med ett antal hundra studenter i olika program och kurser samt ett varierande antal företag i kontorshotellet.

Ansök nu

KOCK, SOUSCHEF, KÖKSMÄSTARE. Jobba som konsult i Jönköpingsområdet

Kock, à la carte
Läs mer Sep 15
Gillar du att byta miljö ochjobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen.Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år.Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet.Du är öppen ochanpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Har en god struktur- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Bra lön- OB- Resan betald T/R-Boende ingår vid behov- Tjänstepension & försäkringarvia ForaROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående
VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se
OM OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år.Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

Ansök nu

KOCK, SOUSCHEF, KÖKSMÄSTARE I SÖDRA SVERIGE. JOBBA SOM KONSULT

Kock, à la carte
Läs mer Jul 30
Gillar du att byta miljö ochjobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen.Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år.Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet.Du är öppen ochanpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Har en god struktur- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Bra lön- Försäkringar betalda- OB- Resan betald T/R-Boende ingår vid behovROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående
VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se
OM OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år.Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

Ansök nu

Ala carte kock för tillsättning i Jönköpingområdet

Kock, à la carte
Läs mer Jul 30
Gillar du att byta miljö ochjobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen.Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år.Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet.Du är öppen ochanpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Ha en god struktur- Vara behjälplig hos dina kollegor- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Bra lön- Försäkringar betalda- OB- Resan betald T/R-Boende ingår vid behovROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående

VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

Kockar & köksbiträden sökes till Höganloft

Kock, à la carte
Läs mer Jun 25
Är du redo för en spännande köksjobb där du är en viktig del i vår utveckling där mat, koncept, kvalitet och aktiviteterstår i fokus? Att vara en del i vårt köksteam på Höganloft i Isaberg kommer du att få möjligheten att vara med i skapandet och i leveransen. Hos oss lagar vi all matmed en igenkänningsfaktor som våra gäster tycker om.Hit kommervåra gäster i samband med någon aktivitet och i olika syften. Både företaget för att ha möten, aktiviteter och där maten är en viktig del, men även familjen för att cykla mountainbike och ska äta en snabbare lunch.Gillar du att vara delaktig i ett sammansvetsat team, där koncepten skiljer sig beroende på säsongen. Då ska du läsa vidare.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en unik miljö där våra restauranger arbetar med olika målgrupper i blandade åldrar. Gemensamt är att vi har ett starkt fokus på närproducerade och säsongsanpassade råvaror där vi lagar mat med nordiska smaker som flirtar med Medelhavet.Rollen innebär att du arbetar i den dagliga driften med allt vad ett köksarbete innehåller. Det med plocka in leveranser,förberedelse av mat, service och gneomförande.Självklart ingår det att jobba rent och snyggt, göra egenkontrollen och vara en god kollega.DET HÄR ÄR DU- Är en person som gillar att laga mat- Är en teamplayer- Gillar att arbeta med bra råvaror- Du gillar att utvecklas framåtDET HÄR FÅR VI En närvarande och engagerad person som ställer upp för sina kollegor.Du ansvarar för att innehållet i maten är som det utlovas och jobbar kvalitativt.Du drivs av att utvecklas framåt och att se nöjda och återkommande gäster.
OM ANSTÄLLNINGEN Start: OmgåendeAnställning: Heltid, deltid och extra anställningVi harkollektivavtalVi kan erbjuda boende vid behovOM OSSIsaberg Höganloft, en del av den familjeägda Palmgrengruppen, ligger i hjärtat av Hestra vid foten av Isaberg. I vår unika verksamhet där vi erbjuder våra gäster en helhetsupplevelse med friluftsaktiviteter, inklusive alpin skidåkning, mountainbike och en 36-håls golfbana. Självklart är mat, dryck och människor centrala delar för våra konferenser, cateringar och event.

Ansök nu

SPONTANANSÖKAN HÖGANLOFT

Köksmästare
Läs mer Jun 25
Älskar du aktivitet, friluftsliv och gästbemötande?Då tycker vi du ska skicka in en ansökantill oss. Vi letar ständigt efter duktiga och drivna medarbetare. KockJuniorkock HovmästareBartenderServering Diskare

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en unik miljö där våra restauranger arbetar med olika målgrupper i blandade åldrar. Gemensamt är att vi har ett starkt fokus på närproducerade och säsongsanpassade råvaror där vi lagar mat med nordiska smaker som flirtar med Medelhavet.DET HÄR FÅR VI En närvarande och engagerad medarbetaresom tar sina beslut som är kopplade till företagets värderingar och koncept. Du ansvarar för att vår produkt håller högsta kvalitet när det kommer till mat där gästens upplevelse står i fokus. Du drivs av att utveckling, är ansvarsfull och gillaratt varadelaktig på jobbet.
OM ANSTÄLLNINGENHeltid, deltid eller extraVi är anslutna till HRF och VisitaVi har kollektivavtalBoende finns vid behovAndra förmåner
OM OSSIsaberg Höganloft, en del av den familjeägda Palmgrengruppen, ligger i hjärtat av Hestra vid foten av Isaberg. I vår unika verksamhet där vi erbjuder våra gäster en helhetsupplevelse med friluftsaktiviteter, inklusive alpin skidåkning, mountainbike och en 36-håls golfbana. Självklart är mat, dryck och människor centrala delar för våra konferenser, cateringar och event.

Ansök nu

Är du vår nästa köksmästare?

Köksmästare
Läs mer Jun 23
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning
DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

Kock omgående. BRA BETALT

Kock, à la carte
Läs mer Jun 23
Gillar du att byta miljö ochjobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe? Då finns vi här för dig.Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen.Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år.Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjort,jobbar aktivt idriften på en station och är anpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Ha en god struktur- Vara behjälplig hos dina kollegor- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Bra lön- Försäkringar betalada- OB- Resan betald T/R-Boende betalt om du arbetar på annan ortROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående

VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

Är du vår nästa köksmästare?

Köksmästare
Läs mer Jun 6
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning
DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

Kock omgående

Kock, à la carte
Läs mer Maj 15
Gillar du att byta miljö ochjobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe? Då finns vi här för dig.Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen.Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år.Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjort,jobbar aktivt idriften på en station och är anpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Ha en god struktur- Vara behjälplig hos dina kollegor- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Bra lön- Försäkringar betalada- OB- Resan betald T/R-Boende betalt om du arbetar på annan ortROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående

VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

Kock omgående

Kock, à la carte
Läs mer Jun 6
Gillar du att byta miljö ochjobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe? Då finns vi här för dig.Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen.Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år.Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjort,jobbar aktivt idriften på en station och är anpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Ha en god struktur- Vara behjälplig hos dina kollegor- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Bra lön- Försäkringar betalada- OB- Resan betald T/R-Boende betalt om du arbetar på annan ortROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående

VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

Kökschef till enastående restaurang

Köksmästare
Läs mer Mar 13
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personer som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Spontanansökan med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logistik ????
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanning

DU HÄR FÅR DU
Trygghet i din anställning
Friskvårdsbidrag
Ett hållbart schema
Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??

Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare.

People, Planet och Profit.
Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet.

Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Operativ Köksmästare

Köksmästare
Läs mer Feb 11
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Spontanansökan med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Operativ Köksmästare

Köksmästare
Läs mer Nov 5
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Connecta med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu