Seemly Finance & Search AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Seemly Finance & Search AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Projektledare till Seemly Bygg & Fastighet

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 21
Seemly Bygg & Fastighet är i tillväxt och stärker upp med en projektledare.

Dina arbetsuppgifter är att planera, organisera och övervaka genomförandet av byggprojekt från början till slut. Projekten är stora som små. Dina huvudmål är att säkerställa att projekten genomförs inom tid, budget och enligt de specificerade tekniska kraven. Rollen involverar många olika uppgifter och ansvar, och du kommer fungera som en central koordinator mellan olika intressenter och deltagare i projekt.

Som projektledare kommer du bland annat arbeta med:

- Projektplanering och projektledning

- Kontrakthantering

- Tidsplanering och övervakning

- Riskhantering

- Kvalitetskontroll

- Besiktning

- Miljö- och hållbarhetsaspekter

- Underhållsplanering

- Bas P/U

Om dig

Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och arbetar strukturerat samt mål- och resultatorienterat. Du har även förmåga att tänka strategiskt och vara pedagogisk.

Övrigt
På Seemly Bygg & Fastighet möts du av erfarna kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Jönköping. Det finns möjlighet till distansarbete.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 12 december 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta Patrik Hirsch, regionchef på Patrik.hirsch@seemlygroup.com, 076-3210820. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!



Om Seemly Bygg & Fastighet
Vi är möjliggöraren och morgondagens konsultbolag. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners bygger vi framtidens samhälle.

Vi är specialister inom besiktning, projekt-, projekterings- och byggledning och arbetar huvudsakligen med kommersiella fastigheter, bostäder, industri- och samhällsfastigheter.

Vi förstärker kundens kompetens och kan även agera som kundens hela projektorganisation. Vår bredd gör att vi tillsammans med våra samarbetspartners kan bemanna alla typer av projekt och olika genomförandeformer. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg och täcker in Sverige från Stockholm ner till Malmö.

Vårt övergripande mål är att skapa mervärde för kund och samhälle. Vi glömmer inte totalansvaret.

Ansök nu