Jönköping: Homerunners i Jönköping söker kökschef

Hitta ansökningsinfo om jobbet Homerunners i Jönköping söker kökschef i Jönköping. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Jönköping inom den kategorin.

Publicerad: 2023-11-27 // Varaktighet: Heltid

Jönköpings roligaste ställe med en lokal på 1200 kvm. Vi har ett brett utbud av mat och dryck och erbjuder en helhetsupplevelse med många roliga aktiviteter och spel.

Vi är ett ställe för att umgås och ha roligt tillsammans med kompisgänget, dejten eller företaget.


Homerunners i Jönköping söker kökschef!

Vi söker nu en driven och målmedveten kökschef som trivs bra med att arbeta i ett högt tempo.

Hos oss arbetar vi aktivt med att bygga vårt varumärke med amerikanskinspirerad mat. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från menyplanering, inköp och budgetering eftersom du kommer ansvara för planering och se till så att verksamheten styrs på ett effektivt och kostnadsmedvetet sätt. 

För att passa i rollen behöver du vara noggrann, självständig och initiativtagande. Du får dina medarbetare att växa genom att vara en ledare som föregår med gott exempel. Du är bra på att skapa ett sammansvetsat team som tillsammans brinner för att fortsätta utveckla vår verksamhet i enlighet med vårt koncept.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


2-4 års erfarenhet

Alla platsannonser →

Andra jobb i Jönköping som Köksmästare

Nedan visas andra jobb i Jönköping som Köksmästare.

Kökschef till enastående restaurang

Läs mer Mar 13
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personer som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Spontanansökan med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logistik ????
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanning

DU HÄR FÅR DU
Trygghet i din anställning
Friskvårdsbidrag
Ett hållbart schema
Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??

Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare.

People, Planet och Profit.
Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet.

Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Operativ Köksmästare

Läs mer Feb 11
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Spontanansökan med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Operativ Köksmästare

Läs mer Nov 5
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Connecta med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Erfaren mästare inom chark och kolgrill

Läs mer Okt 18
Vi har stor passion och kärlek för god mat! Vi arbetar med noga utvalda råvaror från lokala producenter. Våra ledord är att vi med kunskap, kvalitet och positiv attityd skapar rätt förutsättningar för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. För oss är det vårt personliga möte med kunden det vi värdesätter högst, vi söker dig som vill vara med och skapa en upplevelse ut över det vanliga för våra kunder.
Du som söker:
har ett passionerat intresse för mat/kött
är noggrann och ordningssam och trivs med att jobba i ett öppet kök.
är serviceinriktad
har erfarenhet av a´la carte
erfarenhet av att ledarskap i kök
kan arbeta självständigt och i team för att nå egna och företagets mål
vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg



Arbetstiderna är flexibla och både vardagar, helger och kvällar.

Ansök nu

Andra jobb i Jönköping från Cheffle AB

Nedan visas andra jobb i Jönköping från Cheffle AB .

Kallskänka med passion för köket till Slottsvillan i Huskvarna

Kallskänka
Läs mer Sep 19
Slottsvillan är ett litet familjeägt hotell med 12 unika rum, tidigare Disponentbostad till Husqvarna-fabrikens direktörer. Att besöka den charmiga, kulturminnesmärkta villan är som att komma hem till en god vän. En vän som bor i ett litet slott vill säga.


Vi söker en proffsig, erfaren och härlig kallskänka med ansvar. Rullande schema med kvällar, luncher och helger.

 

Vill du jobba på ett familjärt hotell där gästerna är i fokus? Med ett team som ständigt strävar efter förbättring? Då är vi rätt för dig. Vi söker dig som vill vara en del av vårt glada team och som alltid strävar efter att lära sig mer och utvecklas i en roll. Du älskar att arbeta med mat och sätter alltid kunden i fokus. Du har känsla för detaljer och är kreativ. Du tycker om att göra det lilla extra för gästen och gillar att inspirera andra. Dina viktigaste egenskaper är att du är glad, positiv och noggrann då du är en stor del av gästens upplevelse hos oss.

 

Erfarenhet av á la carte restaurang/kvällsservice är ett måste. Meriterande med restaurangskola.

För rätt person finns det möjlighet att växa med företaget.

Varierande tjänst med mycket eget ansvar. Allt från bröllop, konferensluncher, á la carte-matlagning och större event som bröllop och fester.

Förberedelser och service för á la carte, event, konferenser och bröllop.

Du är noggrann, ordningsam och har en drivkraft att vilja förändra och förbättra. Du tycker om att jobba i högt tempo och gillar att jobba effektivt. I arbetsuppgifterna ingår viss servering, hålla ordning i köket, diska, fylla på kylar, packa upp varor mm. Köket skall hållas rent och städrutiner som vi har skall följas.

Vi ser att du har erfarenhet från restaurang och känner att du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara med att bygga vårt kök. Som person ska du vara flexibel och engagerad med ett stort intresse av ditt yrke och känna ansvar för produkten och gästen.

Om du känner att detta passar in på dig så är du varmt välkommen att söka via Cheffle redan i dag!


1-2 års erfarenhet

Ansök nu

Restaurangchef med känsla för detaljer till Slottsvillan i Huskvarna

Restaurangchef
Läs mer Sep 19
Slottsvillan är ett litet familjeägt hotell med 12 unika rum, tidigare Disponentbostad till Husqvarna-fabrikens direktörer. Att besöka den charmiga, kulturminnesmärkta villan är som att komma hem till en god vän. En vän som bor i ett litet slott vill säga.


Nu har du möjlighet att få bli en stjärna i vårt glada team och som driftsansvarig/Restaurangchef  på Hotel Slottsvillan spelar du en avgörande roll för våra hotellgästers upplevelser.  

Hotellet är ett familjeägt hotell och idag ett av Sveriges högst rankade hotell med service i toppklass. Köket har höga ambitioner och vi ger alltid det lilla extra!

Vi tror också att dina tidigare erfarenheter, din passion och din kreativitet inspirerar såväl gäster som kollegor.

I ditt arbete är du spindeln i nätet på hotellet och har restaurangen i huvudfokus. Du planerar, serverar, schemalägger och tar dig an vår restaurang som om den vore din egen. Det är en liten verksamhet och du måste våga ta ägandeskap, och se hela hotellet som ditt arbetsfält. Ibland kanske du hjälper till med konferenser, tar hand om bokningar och event. Dagligen svarar du i telefon, koordinerar våra middagsbokningar/aktiviteter och gör allt för att leverera service i toppklass.

Vi söker en person som…


Älskar gäster

Brinner för mat och dryck

Gillar högt tempo

Vill jobba i en skön miljö med stark gemenskap

Sprider härlig energi

Gillar att ha 100 bollar i luften

Har minst 5 års branscherfarenhet och gärna tidigare erfarenhet av ledarskap

Tycker att det är helt ok att arbeta i skift och på helger

Kan både svenska och engelska



 

Du måste vara en person som kommer med egna initiativ och idéer, har gedigen datorvana och kan hantera mejl, bokningssystem, sociala medier mm.

Matsalen är din hemmaplan och du kan ta hand om gäster i sömnen.

Gedigen förståelse för branschen är ett krav. Ett dryck- och matintresse är ett plus.

Låter det som perfekta jobbet för dig?

 

Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!


5 års erfarenhet eller mer

Ansök nu

Servispersonal med det lilla extra söks till Hotel Slottsvillan i Huskvarna

Servitör/Servitris
Läs mer Mar 25
Allmänt om tjänsten
Vi söker härliga erfarna servitriser och servitörer med ansvar, extratimmar mån-fre. Upp till 100% fast anställning för rätt kandidat. Även endast arbete under sommaren är aktuellt! Mestadels kvällstid men även dagtid. Vill du jobba på ett familjärt hotell där gästerna är i fokus? Med ett team som ständigt strävar efter förbättring? Då är vi rätt för dig!
Vi söker dig som vill vara en del av vårt glada team och som alltid strävar efter att lära sig mer och utvecklas i en roll. Du älskar att arbeta med människor och sätter alltid kunden i fokus. Du har känsla för detaljer och är kreativ. Du tycker om att göra det lilla extra för gästen och gillar att inspirera andra. Dina viktigaste egenskaper är att du är glad och positiv då du i regel är den första gästen möter på dagen. Ett stort leende och trevligt bemötande är en självklarhet.
Du är noggrann, ordningsam och har en drivkraft att vilja förändra och förbättra. Du tycker om att jobba i högt tempo och gillar att jobba effektivt. I arbetsuppgifterna ingår servering, dukning, diskning, fylla på kylar, och servering av dryck. Eventuellt receptionsarbete för rätt kandidat. Matsalen och köket skall hållas ren, städrutiner som vi har skall följas.
I arbetsuppgifterna ingår även ibland att arbeta konferenser med konferensfika samt duka upp för lunch och allt som hör en konferensservering till. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom servering. Perfekt svenska och lite engelska är ett krav. Arbetet varierar måndag-söndag.
Om du känner att detta passar in på dig så är du varmt välkommen att söka via Cheffle!


Om Hotel Slottsvillan
Slottsvillan är ett litet familjeägt hotell med 12 unika rum, tidigare Disponentbostad till Husqvarna-fabrikens direktörer. Att besöka den charmiga, kulturminnesmärkta villan är som att komma hem till en god vän. En vän som bor i ett litet slott vill säga.

Ansök nu

Kock till Slottsvillan i Huskvarna

Kock, à la carte
Läs mer Mar 22
Hotel Slottsvillans köksteam behöver nu utökas med en ny kollega!
Hotellet är i ett spännande skede då köket precis har totalrenoverats och matsalen med. Vi håller på att bygga nya arbetssätt och en hel matfilosofi. Därför behöver vi dig som vill inte bara vara en i ledet utan även vill få chansen att bygga Jönköpings bästa restaurang från grunden och verkligen vill sätta din egen prägel på stället tillsammans med teamet.
White Guide är ett av våra mål så vi ser gärna att du är en passionerad matlagare med känsla för detaljer och med respekt för de lokala råvaror vi använder. Du kommer att jobba i ett tajt och drivet team samt få möjlighet att vara med och forma våra menyer och rätter, vi arbetar alltid i säsong. Låter det lockande?
I den här rollen kommer du:
- planera och utföra matlagning tillsammans med köksmedarbetare
- förbereda köket inför service
- arbeta med HACCP och livsmedelshygien
- arbeta aktivt för att minska matsvinn
Vi ser gärna att du:
- har god erfarenhet inom á la carte restauranger
- har goda kunskaper och intresse inom mat och råvaror
- tycker om att göra det lilla extra
- är strukturerad med sinne för ordning och reda
- har god kommunikationsförmåga
- trivs i en miljö som kan innebära oregelbundna arbetstider (vi har konferensgäster som äter lunch vilket kan innebära att du jobbar dagspass istället för kväll)
- är en lagspelare som ser att det är naturligt att hjälpa sina kollegor
- förstår vikten av köksekonomi
Varför jobba hos oss:
- du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter dig och trivsel allra högst
- dina arbetstider kan vara varierande och styrs av våra öppettider (ofta kan man sluta sitt pass redan vid 22)
- din röst kommer vara hörd och du kommer kunna sätta nya menyer tillsammans med dina kollegor (byter meny efter säsong)
- en chans att dela med dig av dina erfarenheter och att få nya
- lön efter överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!

Ansök nu

Servis med känsla för service och teater till Lyckta Dörrar i Jönköping

Servitör/Servitris
Läs mer Mar 7
Din uppgift kommer att vara att skapa en bra stämmining med hjälp av mat, dryck och en historia eller tre om de olika godsakerna som serveras. Vi blir ett litet tight team som hjälps åt med allt och ser till att alla har det bra i matsal och kök.
Vi kommer jobba med exklusiva och kvalitativa råvaror i flera rätter så vi får en ganska lång middag på oss att underhålla gästerna.
Känns det som en härlig grej - svinga iväg en ansökan via Cheffle, vi kommer dra igång i slutet av april!

Ansök nu